Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν ολοταχώς, προβάλλεται η Αγγλοαμερικανική ταινία,«Arthur Christmas: Ο Γιος του Άι Βασίλη»σε σκηνοθεσία Σάρα Σμιθ, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων «Κάτω από το φως των αστεριών» που σχεδίασε το Τμήμα Πολιτισμού – Αθλητισμού του Δήμου Παύλου Μελά.

Η ταινία που θα συνεπάρει μικρούς και μεγάλους, προβλήθηκε την Παρασκευή 7/12 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης και ακολουθούν άλλες 4 προβολές με είσοδο ελεύθερη και συγκεκριμένα:

•Παρασκευή 14/12, Π.Κ. Μετεώρων

•Σάββατο 15/12, Θέατρο Σταυρούπολης, Κ.Π. “Χρήστος Τσακίρης”

•Δευτέρα 17/12, 6ο Γυμνάσιο Νικόπολης

•Τετάρτη 19/12, 3ο Δημ. Σχολ. Ανθοκήπων Ευκαρπίας

Ώρα προβολής: 18.00

Το σενάριο

Στην υπόθεση της ταινίας, ο Άρθουρ δεν είναι ένα παιδί σαν όλα τα άλλα. Και αυτό γιατί ο πατέρας του δεν είναι άλλος από τον… Άι Βασίλη αυτοπροσώπως!

Κάνει ό,τι μπορεί για να φανεί χρήσιμος στην καλά κρυμμένη κάπου στο Βόρειο Πόλο υπερσύγχρονη οικογενειακή επιχείρηση, όπου οι πάντες δουλεύουν πυρετωδώς, προκειμένου να ετοιμάσουν εγκαίρως τα παιχνίδια που θα μοιραστούν στα παιδιά όλου του κόσμου.

Για ακόμη μια Χριστουγεννιάτικη περίοδο «αποστολή εξετελέσθη» για την καλοκουρδισμένη ομάδα των ξωτικών του Σάντα Κλάους, που λειτουργώντας με υποδειγματική ταχύτητα και ακρίβεια, έκανε πραγματικότητα τις ευχές των δύο δισεκατομμυρίων παιδιών, τα οποία του έστειλαν γράμμα ζητώντας να τα επισκεφτεί με γεμάτα χέρια. Ουπς! Υπάρχει λάθος!

Γενικός συναγερμός! Ένα κοριτσάκι δεν έχει παραλάβει ακόμη το ποδηλατάκι που παρήγγειλε στον Άγιο και οι ώρες μέχρι να ξυπνήσει κι αντικρίσει θλιμμένο την άδεια κάλτσα λιγοστεύουν! Ο αδέξιος μα εξαιρετικά φιλότιμος Άρθουρ θα ξεκινήσει μια τρελή κούρσα με το χρόνο, προκειμένου να δώσει τη λύση, προτού ξημερώσουν τα Χριστούγεννα και αναλαμβάνει να διορθώσει το λάθος, όχι με κανέναν hi-tech τρόπο, αλλά με τον παλιό, τον γνώριμο, τον παραδοσιακό. Είναι ώρα να μπει μετά από καιρό σε λειτουργία το Έλκηθρο με τους ταράνδους!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Τηλ: 2313302936, 835, 833
e-mail:[email protected]

από έως
Ταινίες

2 other dates: