Το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της φιλοσοφίας να γνωστοποιήσει την παρουσία του στο κοινό της Θεσσαλονίκης και να αντλήσει επίδοξους νέους φωτογράφους στο ‘τμήμα αρχαρίων’, κατεβαίνει στο δρόμο και στήνει υπαίθριο σκηνικό φωτογραφίζοντας του παρόντες ή τους περαστικούς που δέχονται να ποζάρουν μπροστά στο λευκό σεντόνι.
Θα είναι και μία μεγάλη ευκαιρία να ξαναβρεθούμε και συζητήσουμε για τη φωτογραφία που μας ενδιαφέρει.
Πάρτε τη φωτογραφική σας μηχανή να φωτογραφίσετε και φωτογραφηθείτε.
Στη δράση αυτή θα υφίσταται ένα στημένο «φόντο» φωτογράφισης και μια φωτογραφική μηχανή σε τρίποδα. Σε παλιομοδίτικο στυλ, θα «στήνουμε» τους υποψήφιους για τη φωτογραφία πορτρέτου και θα τους φωτογραφίζουμε. Οι παρόντες θα μπορούν να φωτογραφίζουν τη δράση γενικά, αλλά μόνο μια μηχανή θα χρησιμοποιείται για τα πορτρέτα του project.
Το Φωτογραφικό Κέντρο, καλεί όλους τους φίλους φωτογράφους και μη, σε αυτό το happening-δράση. Το Σάββατο 25 Σεπτέμβρη, από νωρίς στις 11 π.μ. (μέχρι όσο αντέξουμε…) απέναντι από την Καμάρα (στον πεζόδρομο της Δημ. Γούναρη, σχεδόν μπροστά στον ‘Μαλλιάρης-Παιδεία’- Ανατόλια), θα στηθεί το υπαίθριο σκηνικό & θα υλοποιηθεί η δράση σε συνδυασμό με το θέμα-project «ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ».