Το ταξίδι της εξαιρετικής αυτής ομάδας κάτω από το όνομα «Μελί Μελί» έχει πλέον ολοκληρωθεί, και ήρθε η στιγμή για να κάνει το επόμενο βήμα.

Σας προσκαλούμε την Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 στις 19:30 για να γιορτάσουμε τη νέα μας ταυτότητα και τη μετονομασία του Μελί Μελί Πυλαίας σε FLEUR.

Το FLEUR σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας εποχής, και ταυτόχρονα τη συνέχιση ενός ονειρεμένου ταξιδιού με απόλυτη προσήλωση στις αρχές της ποιότητας, της πρωτοτυπίας και της αισθητικής τόσο στην αρτοποιία όσο και στη ζαχαροπλαστική.

Ευχαριστούμε όλους εσάς για την καθημερινή σας, εντυπωσιακή υποστήριξη προς την ομάδα μας, η οποία δίνει καθημερινά τον καλύτερό της εαυτό για να σας προσφέρουμε προϊόντα αντάξια των προσδοκιών σας. Το όνομα FLEUR, η νέα μας ταυτότητα, αγκαλιάζει με τον καλύτερο τρόπο τις δημιουργίες που έχετε αγαπήσει τα τελευταία χρόνια, αλλά και όσες θα ακολουθήσουν στο μέλλον.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά στη Δ. Φωκά 6 στην Πυλαία, για να γιορτάσουμε μαζί το σημαντικό αυτό βήμα της κοινής μας πορείας.

Θα είναι μαζί μας ο διακεκριμένος chef ζαχαροπλαστικής Δημήτρης Χρονόπουλος, για να ετοιμάσει το rename dessert της εκδήλωσης.

Οι διοργανωτές:
Κωνσταντίνος Τσενικίδης
Στάθης Αλυμπάκης