Πρόγραμμα Εθελοντισμού “Volunteers for Art” 1-30 Ιουνίου στο Ρούσε της Βουλγαρίας.

Η Α.Μ.Κ.Ε You in Europe σε συνεργασία με το Κέντρο Νεότητας της παραδουνάβιας πόλης Ρούσε στη Βουλγαρία, προσφέρουν τη δυνατότητα σε 5 νέους και νέες από την Ελλάδα να εργαστούν εθελοντικά για ένα μήνα μαζί με άλλους 20 νέους από την Ευρώπη στο Φεστιβάλ Καρναβαλιού της πόλης που διοργανώνεται κάθε χρόνο τον Ιούνιο.
Το πρόγραμμα διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία και καλύπτει πλήρως διαμονή (σε hostel της περιοχής) και διατροφή (3 γεύματα) καθώς και ένα μικρό ποσό (pocket money) για τα καθημερινά έξοδα των εθελοντών.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν έτσι την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις δράσεις σχεδιασμού και υλοποίησης του Φεστιβάλ, αποκτώντας σημαντικές γνώσεις σχετικά με τη διαχείριση, την οργάνωση και την πραγματοποίηση μεγάλης κλίμακας εκδηλώσεων, ενώ παράλληλα θα έρθουν σε επαφή με άλλους νέους της Ευρώπης και θα συνυπάρξουν δημιουργικά μαζί τους.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους/νέες ηλικίας 18-30 ετών, που τους αρέσει να ασχολούνται με την τέχνη, εκφράζονται μέσα από τη δημιουργία και αναζητούν συνεχώς νέες εποικοδομητικές εμπειρίες!
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν δεν έχουν παρά να αποστείλουν ένα σύντομο βιογραφικό τους κι ένα motivation letter στο email [email protected], υπ’ όψιν κου Κυριακού Γρηγόρη.