Ο χειμώνας είναι η εποχή που ο οργανισμός μας αποθηκεύει τις περισσότερες τοξίνες. Λίγο η μειωμένη δραστηριότητα και η καθιστική ζωή, λίγο τα πλούσια σε λιπαρά φαγητά, ειδικά κατά τη διάρκεια των γιορτών, λίγο η απουσία άσκησης, έχουν σαν αποτέλεσμα το σώμα μας να βαραίνει, το τοπικό πάχος και η κυτταρίτιδα να αυξάνονται και να δημιουργούνται οιδήματα, στα άκρα κυρίως, που μας ταλαιπωρούν και μας κάνουν να νιώθουμε κουρασμένοι.

Τα γενικά οφέλη της αποτοξίνωσης

Αποβολή τοξινών
Καλύτερη κυκλοφορία αίματος
Απώλεια Βάρους
Τοπικό αδυνάτισμα
Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
Εξάλειψη οιδημάτων
Βελτίωση ποιότητας ύπνου
Βελτίωση φυσικής άμυνας του οργανισμού
Τόνωση
Ευεξία

Πάμε να δούμε τώρα αναλυτικά τι σας προσφέρουν οι τρεις σύμμαχοί σας στο ταξίδι της αποτοξίνωσης στο Sweet Zen.

Το λεμφικό μασάζ
Αποτοξινώνει, βοηθά στη μείωση των οιδημάτων και ταυτόχρονα, επιμένοντας στα προβληματικά σημεία τοπικού πάχους, προσφέρει αποτελέσματα άμεσα ορατά σε πόντους. Tο σώμα «σμιλεύεται» και η εικόνα του «φλοιού πορτοκαλιού» μειώνεται αισθητά. Γίνεται από εκπαιδευμένους θεραπευτές με ειδικές τεχνικές μαλάξεων και ανοδικές κινήσεις, με απώτερο στόχο να κυκλοφορήσει καλύτερα η λέμφος και έτσι να επιτευχθεί η γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση τοξινών από τον οργανισμό. Το λεμφικό μασάζ, τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στην εξάλειψη των οιδημάτων από τη συσσώρευση λίπους. Χάρη στην αποσυμφορητική δράση του, συντελεί στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, καθώς και στη βελτίωση του προβλήματος του τοπικού πάχους.

Ο χαμηλός χαμηλός φωτισμός και αρώματα από τα αιθέρια έλαια στις αίθουσες μασάζ του Sweet Zen δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών που θα σας αλλάξουν τη ζωή!

X Well

Το X Well είναι μια πλατφόρμα δόνησης νέας γενιάς και προηγμένης τεχνολογίας. Τα 225 προγράμματα προσφέρουν τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών για μια απεριόριστη σειρά συνδυασμών που ξεπερνούν τον οποιοδήποτε ανταγωνισμό. Σύσφιξη, αδυνάτισμα, αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, drainage, τόνωση, ενδυνάμωση, αποκατάσταση είναι μερικοί μόνο από τους στόχους που μπορείτε να πετύχετε σε όλο το σώμα ή τμηματικά. Με τις 12 συνεδρίες της προσφοράς μας θα δείτε άμεσα τους πρώτους στόχους σας να επιτυγχάνονται, ενώ σε συνδυασμό τις υπόλοιπες υπηρεσίες της προσφοράς η αποτοξίνωση του οργανισμού σας είναι πιο κοντά από ποτέ.

 

Vacu Power

To Vacu Power είναι ένα μηχάνημα που συνδυάζει δύο πολύ γνωστές κι ευρέως αποδεκτές μεθόδους στο χώρο της άσκησης και της ομορφιάς, αντίστοιχα.
Tην αερόβια άσκηση και την υποπίεση ή όπως συνήθως λέγεται, Vacu. Μέσα από το περπάτημα σε συνθήκες υποπίεσης ο οργανισμός πετυχαίνει 30-40% περισσότερες καύσεις με θεαματικά αποτελέσματα στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, ενώ παράλληλα έχει και άλλα οφέλη:

 • Μειώνει τις περιφέρειες και επαναπροσδιορίζει το σχήμα του σώματος
 • Μειώνει το πρήξιμο και τις κατακρατήσεις
 • Αυξάνει την ενεργειακή δαπάνη, δηλαδή αυξάνει τη καύση θερμίδων
 • Αυξάνει το μεταβολισμό
 • Βελτιώνει τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος
 • Βελτιώνει τη φυσική κατάσταση
 • Βελτιώνει την αναπνευστική λειτουργία
 • Ασκεί θετική επίδραση στην οστεοπόρωση
 • Ασκεί θετική επίδραση στη λειτουργική επανένταξη μετά από τραυματισμό
 • Προσφέρει θετική επίδραση στην εκγύμναση-σύσφιξη των γοφών και των κάτω άκρων

Κάντε στον εαυτό σας το πολυτιμότερο αυτό δώρο ευζωίας συνδυάζοντας τρεις αποτελεσματικές μεθόδους υπηρεσίες αποτοξίνωσης, στην καλύτερη τιμή που καταφέραμε και κερδίσαμε αποκλειστικά και μόνο για εσάς τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του biscotto.gr. «Kαθαρίστε» το σώμα σας από ό,τι σας βαραίνει και βρείτε σωματική και πνευματική ισορροπία.

Οι ειδικοί του Sweet Zen διαθέτουν όλη τη γνώση, την εμπειρία και τον τεχνολογικό εξοπλισμό για να μας βοηθήσουν να μπούμε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης με πολύ ευεργετικά αποτελέσματα για τον οργανισμό μας. Μάλιστα έχουν δημιουργήσει 2 ειδικές προσφορές αποτοξίνωσης αποκλειστικά για τους αναγνώστες του biscotto.gr που περιλαμβάνουν:

Προσφορά Ι (99€)

 • 6 συνερδρίες Vacu Power
 • 12 συνεδρίες X Well
 • 2 λεμφικά μασάζ – μασάζ κυτταρίτιδας

Προσφορά ΙΙ (49€)

 • 6 συνερδρίες Vacu Power
 • 12 συνεδρίες X Well

Sweet Zen
Nails and Spa
Ανοιχτά: Τρίτη – Παρασκευή:9:00πμ – 20:00μμ, Σάββατο: 9:00πμ – 16:00μμ
Σουμελά 32
551 32 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 450.708, 2310 459.131

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ