Ανοιχτά
10.00 – 01.00

Ψαροταβέρνα – Ουζερί 

Από τις πιο διαχρονικές οικογενειακές επιχειρήσεις στο νομό Θεσσαλονίκης είναι ο Πρίγκιπας, που προσμετρά περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο του καλού φαγητού και των θαλασσινών.

Πρόσφατα εγκαινίασε το νέο του κατάστημα, ένα παραδοσιακό ουζερί με ελληνική κουζίνα και ειδίκευση στα ψαρικά, που συνδυάζει ποιότητα, φιλοξενία και εξυπηρέτηση! Πάντα με φρέσκα ψάρια, γρήγορο service που δεν αφήνει τίποτα να κρυώσει και την ιδανική θέα για ψαροταβέρνα αποτελεί αναμφιβόλως αγαπημένο στέκι που δεν παύει να σε ικανοποιεί.

Το μεράκι των ανθρώπων είναι έκδηλο σε κάθε πιάτο και η καλή διάθεση που επικρατεί στο χώρο θα σε ενθουσιάσει. Στη γνωστή γωνίτσα της Παραλίας της Αγίας Τριάδος, εκεί όπου το ψάρι δεν είναι είδος πολυτελείας συναντιόμαστε με την παρέα για ποιοτικό και οικονομικό φαγητό.

 

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Νεαπόλεως 1 & Οικονομιου Παραλία Αγίας Τριάδας

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Κυριακή, συμπεριλαμβανομένων εορτών και αργιών. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%