Από τις 5 Ιουλίου έως τις 2 Σεπτεμβρίου, οι καλοκαιρινές βραδιές μας γεμίζουν με την λάμψη και τη μαγεία του κινηματογράφου. H σειρά υπαίθριων κινηματογραφικών προβολών επιστρέφουν και πάλι στο γνώριμο χώρο του «Σινέ Θερμαΐς», αλλά και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο Κινηματοθέατρο Bασιλικών «Άλσος Φώφης Πατίκα» και στο Κέντρο Πολιτισμού Τριλόφου (Πέτρινο).

«Τέχνες και Κινηματογράφος» η φετινή θεματική των θερινών κινηματογραφικών προβολών, που υποδέχονται, για ακόμα μια φορά, το κοινό στο πλαίσιο λειτουργίας του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου του Δήμου Θέρμης.

Από Δευτέρα έως Πέμπτη υποδεχόμαστε τους αγαπημένους μας σινεφίλ σε κινηματογραφικές βραδιές με εξαιρετικές ταινίες. Ας αποδράσουμε παρέα στο μαγικό κόσμο του κινηματογράφου.
Είσοδος, όπως πάντα, ελεύθερη. Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με όλες τις υγειονομικές υποδείξεις που ισχύουν.*
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΙΟΥΛΙΟΣ 2021 (21:30)
5-8 Ιουλίου| Ευτυχία
12-15 Ιουλίου| Saura(s)
19-22 Ιουλίου | Το τετράγωνο
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2021 (21:00)
19, 23-24 Αυγούστου | STRINGless
30-31 Αυγούστου| Και μετά χορέψαμε
Αύγουστος 2021 | 2ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου Νεολαίας Αγίου Αντωνίου
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2021 (21:00)
2 Σεπτεμβρίου| Το Φεστιβάλ Δράμας Ταξιδεύει
Οι κινηματογραφικές προβολές πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας, την Πρεσβεία της Ισπανίας, το Ινστιτούτο Θερβάντες στην Αθήνα, την Ιταλική Πρεσβεία και το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΑΙΑΛ της Λέρου και με την στήριξη της ΟΚΛΕ, στο πλαίσιο του Δικτύου Ελληνο-Ιταλικής Πολιτιστικής Συνεργασίας και του Tempo Forte Italia_Ελλάδα.
Πληροφορίες:
Κέντρο Πολιτισμού Θέρμης – Τηλ: 2310 463423 και 2310 461655, στην ιστοσελίδα της ΔΕΠΠΑΘ στη διεύθυνση www.deppath.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης FB Culture Thermi και Twitter: CultureThermi
Χώροι:
«Σινέ Θερμαΐς», Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης (60 θέσεων)
Κινηματοθέατρο Bασιλικών «Άλσος Φώφης Πατίκα» (80 θέσεων)
Κέντρο Πολιτισμού Τριλόφου (Πέτρινο) (80 θέσεων)
Τιμές εισιτηρίων: Είσοδος ελεύθερη (προσκλήσεις διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΠΠΑΘ στη διεύθυνση www.deppath.gr και του www.ticketmaster.gr)
Σημείωση: Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από κάθε θεατή καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στον χώρο.