Την ευκαιρία να απολαύσουμε εντελώς δωρεάν αυθεντικές γεύσεις της Μεσοανατολίτικης Streetfood κουζίνας θα έχουμε όσοι επισκεφθούμε σήμερα το Falafel Taste Middle East στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το κατάστημα γιορτάζει τον έναν χρόνο λειτουργίας του και μας προσκαλεί από τις 2 το μεσημέρι έως και τις 7 το απόγευμα να δοκιμάσουν το μοναδικό του Φαλάφελ.

Η αυθεντική εκδοχή της , που δημιουργήθηκε από τον Λιβανέζο Ζακχέμ Ραέντ, έχει καταφέρει να παρουσιάσει κάτι πολύ φρέσκο και ποιοτικό σε όσους αναζητούν το καινούργιο, στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Επιλογές για Vegetarians και μη όπως, Greek Falafel με τηγανητή μελιτζάνα, κινόα αβοκάντο σαλάτα, αλλά και τα Sis Tavouk,υπέροχο ζουμερό κοτόπουλο σουβλάκι όπως και το Sambousik δηλαδή πιτάκια με γέμιση κιμά κρεμμύδι κουκουνάρι και διάφορα μπαχαρικά, είναι που έχουν κάνει τους πάντες να συζητούν για την νοστιμιά του αλλά και την καινούργια τάση που έχει διαμορφώσει.

Το Falafel Taste Middle East και οι γεύσεις του, αποτελούν ένα concept που θα το βρείτε συνεχώς ανανεωμένο, εξού και οι συμμετοχές του στα Φεστιβάλ Streetfood και Flea Market που έχουν γίνει στην πόλη μας.

Info

FB:Falafel Taste Middle East

Μητροπόλεως 106

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου
14.00 – 19.00

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ