Το biscotto coffee+ μετατρέπεται για δύο ολόκληρους μήνες σε έναν προορισμό απόλαυσης για τους λάτρεις των Ελληνικών Προϊόντων. Το Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο έρχεται αυτά τα Χριστούγεννα για να μας «σερβίρει» γεύσεις από κάθε γωνιά της χώρας. Από τις 15/11/2019 μέχρι τις 15/01/2020 τα ελληνικά προϊόντα έχουν την τιμητική τους. Εδώ μπορείτε να τα προμηθευτείτε, να τα δοκιμάσετε, να παρακολουθήσετε εκπαιδευτικά workshops για την παραγωγή τους και masterclasses για την καθημερινή τους κατανάλωση.

Η ποτοποιία Ψυχής στο Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο

Γεύσεις που ευφραίνουν τη ψυχή μας, γεύσεις με άρωμα Ελλάδας. Αυτές τις γεύσεις σου προσφέρει, χρόνια τώρα, η Ποτοποιία «Ψυχής». Η Ποτοποιία «Ψυχής» είναι μία παραδοσιακή, οικογενειακή επιχείρηση, διαρκώς αναπτυσσόμενη, με εξαγωγικό χαρακτήρα και μεγάλη ιστορία στις πλάτες της.

Στην επιχείρησή τους θα βρείτε τα εξής προϊόντα: Λικέρ Μαστίχα Χίου Ψυχής με 100% απόσταγμα μαστίχας Χίου, Λικέρ Μανταρίνι, Βύσσινο, Τριαντάφυλλο και Περγαμόντο, Ούζο Χίου Ψυχής Εξ αποστάξεως 100%, Τσίπουρο Ψυχής Διπλής Απόσταξης χωρίς Γλυκάνισο και Ούζο Μαστίχα Ψυχής με 100% απόσταγμα μαστίχας Χίου. Το άρωμα και η γεύση της μαστίχας, το αυθεντικό απόσταγμα Χιώτικου γλυκάνισου είναι μερικά από τα βασικά υλικά παρασκευής των προϊόντων της «Παραδοσιακής Ποτοποιίας Ψυχής» που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις πιο ιδιαίτερες στιγμές μας.

Τα προϊόντα που θα βρείτε στο Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο

ΛΙΚΕΡ ΜΑΣΤΙΧΑ ΨΥΧΗΣ 0,5L

 

ΛΙΚΕΡ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ ΨΥΧΗΣ Π.Γ.Ε.0,5L

 

ΟΥΖΟ ΧΙΟΥ ΨΥΧΗΣ ΡΕΜΠΙΚΟ 0,7L

ΟΥΖΟ ΧΙΟΥ ΨΥΧΗΣ Νο9 0,7L

ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΨΥΧΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΞΗΣ ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ 0,7L