Ένα ακόμη biscotto workshop θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στο biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos με θέμα τον επαγγελματικό προσανατολισμό και τη σημασία του να τον αναζητούμε σε όλες τις περιόδους της ζωής μας.

Εάν δε σου αρέσει η δουλειά σου αλλά πιστεύεις ότι πλέον είναι αργά τότε μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή να έρθεις να τα πούμε από κοντά.

Οι περισσότεροι ενήλικες προσγειωθήκαμε κάπως τυχαία σε επαγγέλματα τα οποία δε μας εκφράζουν και είναι απόλυτα λογικό καθώς δεν είχαμε τότε τα εργαλεία που έχουμε τώρα αλλά ούτε και τη σωστή νοοτροπία απέναντι στο επάγγελμα.

Και τώρα τι κάνουμε; Μένουμε σε μια εργασιακή καθημερινότητα που μας μαραζώνει ή κάνουμε έστω ένα βήμα πιο κοντά σε όσα μας ανθίζουν;

Ίσως αναρωτιέσαι: Δε θα έπρεπε να έχω βρει ήδη τι θέλω να κάνω; Κι αν το βρω πώς μπορώ να τα καταφέρω ακόμα κι αν φοβάμαι;

Σε αυτό το workshop θα απαντήσουμε σε αυτά και σε πολλά ακόμα και ελπίζουμε να φύγεις με περισσότερη έμπνευση και ρεαλιστική αισιοδοξία!

Εισηγήτρια: Κρίστυ Κωστάρα – Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Ενδυνάμωσης & Ανθρώπινου Δυναμικού

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event:ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Ποτέ δεν είναι αργά: Bliss in Action!: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.