Το τρίτο επεισόδιο του νέου κύκλου της εκπομπής «Ποπ μαγειρική» με τον σεφ Μανώλη Παπουτσάκη, θα παρακολουθήσετε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020, στις 13:15, στην ΕΡΤ2.

Οι θησαυροί της ελληνικής φύσης, κάθε Σάββατο και Κυριακή στο πιάτο μας, στην ΕΡΤ2.

Στα νέα επεισόδια της εκπομπής, τη σκυτάλη της γαστρονομικής δημιουργίας παίρνει ο καταξιωμένος σεφ Μανώλης Παπουτσάκης, για να αναδείξει ακόμη περισσότερο τους ελληνικούς διατροφικούς θησαυρούς, με εμπνευσμένες αλλά εύκολες συνταγές, που θα απογειώσουν γευστικά τους τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης.

Μήλα Ζαγοράς Πηλίου, Καλαθάκι Λήμνου, Ροδάκινα Νάουσας, Ξηρά σύκα Ταξιάρχη, Κατσικάκι Ελασσόνας, Σαν Μιχάλη Σύρου και πολλά άλλα αγαπημένα προϊόντα, είναι οι πρωταγωνιστές με ονομασία προέλευσης!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 13:15, μαθαίνουμε στην ΕΡΤ2 πώς τα ελληνικά πιστοποιημένα προϊόντα μπορούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να κατακτήσουν το τραπέζι μας.

(Β΄ Κύκλος) 

Eπεισόδιο 3ο: «Αρσενικό Νάξου, μήλα Ζαγοράς, φασόλια κοινά μεσόσπερμα Κάτω Νευροκοπίου»

Ο δημιουργικός Σεφ Μανώλης Παπουτσάκης εφοδιάζεται με εξαιρετικά Π.Ο.Π (Προϊόντα με ονομασία προέλευσης) και Π.Γ.Ε (Προϊόντα γεωγραφικής ένδειξης) και ετοιμάζει πεντανόστιμα μαραθοπιτάκια με αρσενικό Νάξου, φασουλοφάβα με φασόλια κοινά μεσόσπερμα Κάτω Νευροκοπίου, κρεμμυδάκι και καπνιστό χέλι, επίσης μια πρωτότυπη συνταγή με τόνο σε αρνίσια μπόλια, μήλα Ζαγοράς και καφέ εσπρέσο.
Στην παρέα έρχεται από την όμορφη Νάξο, ο τυροκόμος Γιώργος Μπαμπούνης, να μας μιλήσει για το αρσενικό Νάξου, καθώς και η διατροφολόγος Φανή Πρεβέντη να μας ενημερώσει για τα Μήλα Ζαγοράς.

Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Μανώλης Παπουτσάκης

Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης.

Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς.

Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions.

Έτος παραγωγής: 2020

*Με πληροφορίες από την ert.gr