Υλικά:
1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ.
1 κούπα χυμό πορτοκαλιού
1 κ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 κ. γλυκού σόδα φαγητού
1 πρέζα αλάτι
2 κούπες σπορέλαιο

Για την γέμιση:
200 γρ. καρύδι χοντροκομμένο
3 κ. γλυκού ζάχαρη
1 κ. γλυκού κανέλα
½ κ. γλυκού γαρύφαλλο

Για το σιρόπι:
2 ½  κούπες ζάχαρη
½ μέλι
1 ξύλο κανέλας
½ κούπα πορτοκάλι
1 κούπα νερό

Εκτέλεση:
Φτιάχνουμε το σιρόπι και το αφήνουμε να βράσει  5 – 7 λεπτά. Αποσύρουμε από την φωτιά γιατί το θέλουμε κρύο.  Στο μίξερ ρίχνουμε τα υλικά της ζύμης και  την μισή κούπα του χυμού πορτοκαλιού. Στην άλλη μισή κούπα του χυμού πορτοκαλιού διαλύουμε τη σόδα και το μπέικιν πάουντερ , το ρίχνουμε και αυτό στον κάδο με τα υπόλοιπα υλικά.  Ζυμώνουμε μέχρι να δημιουργήσουμε μια εύπλαστη και ελαστική ζύμη.  Πλάθουμε σε μικρές μπαλίτσες , τις πατάμε ελαφρώς και στην συνέχεια βάζουμε μια κουταλιά γέμισης , κλείνουμε τα ισλί και σχηματίζουμε τρίγωνα.  Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 30 – 35 λεπτά.  Βγάζουμε από τον φούρνο , τα αφήνουμε για 5 λεπτά και έπειτα τα σιροπιάζουμε.