Το αγαπημένο μας στέκι που εδώ και 13 χρόνια “γράφει” τις δικές του ιστορίες στο κέντρο της πόλης, αλλάζει στυλ και ύφος και στις 27 Αυγούστου μας υποδέχεται σε μία καινούργια για αυτό εποχή! Ο λόγος για το Apallou!

Ένας όμορφος κύκλος κλείνει

Ένας όμορφος κύκλος κλείνει μετρώντας αμέτρητες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, ξεχωριστές μουσικές βραδιές και θεματικά events, ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις, εμπνευσμένα signature cocktails  και αρωματικούς καφέδες από νωρίς το πρωί μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Το Apallou πάντα πιστό στο φανατικό κοινό του υπόσχεται νέες εκπλήξεις

Ωστόσο, μένοντας πάντα πιστό στο φανατικό κοινό του και στην ιδέα του Apallou ως το απόλυτο meeting point, “μετατρέπεται” σε ένα Premium Bar Restaurant που υπόσχεται να φιλοξενήσει αξέχαστες στιγμές ποιοτικής διασκέδασης.

Νέες γευστικές εκπλήξεις που ξαφνιάζουν τον ουρανίσκο από τον μετρ της γαστρονομίας, Λουκιανό Λιούτα και μία ενημερωμένη λίστα κρασιών, ποτών και cocktail υπό την επιμέλεια του ταλαντούχου barman, Χρήστου Μανιάτη, περιμένουν να τα ανακαλύψουμε σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής, όπου κάθε μικρή λεπτομέρεια έχει τη σημασία της.

Το Apallou, διατηρώντας πάντα τη φιλοσοφία του ζεστού και του φιλόξενου χώρου, με απόλυτο σεβασμό στον πελάτη, μας ταξιδεύει πλέον σε μονοπάτια υψηλής αισθητικής και προσιτής πολυτέλειας.

 

*Apallou: Καρόλου Ντηλ 10 & Μητροπόλεως 51, 2310 228898

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ