Μετά το "Hardcore" (2004), το ιδιαίτερο ντεμπούτο του, o Ντένης Ηλιάδης συνέχισε την καριέρα του επί αμερικανικού εδάφους με το remake του κλασσικού horror movie του Wes Craven, «Last House on the Left», (1972), που σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία στο αμερικανικό box office.
Τo "Plus One" είναι η δεύτερη ταινία του γυρισμένη στις ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα sci-fi party θρίλερ με μυστηριώδες concept, που βομβαρδίζει μια εφηβική παρέα με μεταφυσικές ορέξεις. Στο προσκήνιο έρχεται η εφηβική αναρχία, το αγγελικό που γίνεται δαιμονικό – μια θεματική που ο σκηνοθέτης ξέρει να χειρίζεται πολύ καλά.
Σε αυτό το πάρτι της δεκαετίας, αλλά και στο χάος που ακολουθεί, η ταινία δεν προσκολλάται σε ένα κινηματογραφικό είδος. Παίζει με τους κανόνες, με τους αρχετυπικούς ήρωες ενός εφηβικού θρίλερ τους οποίους τσαλακώνει με κωμικές στιγμές, χωρίς όμως να τους στερεί μερικές πανέμορφες σκηνές.
Σε ό,τι αφορά την υπόθεση παρακολουθούμε τρεις φίλους από το κολλέγιο να πηγαίνουν στο μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς. Ο καθένας αναζητά κάτι διαφορετικό. Τον έρωτα, το σεξ ή απλώς την ανθρώπινη επαφή. Ένα υπερφυσικό φαινόμενο διακόπτει το πάρτι και η πιο αλλόκοτη νύχτα της ζωής τους αρχίζει. Καθώς οι τρεις φίλοι προσπαθούν να βρουν αυτό που ψάχνουν, το πάρτι γρήγορα καταλήγει στο απόλυτο χάος. Κανείς τους δεν ξέρει αν θα παραμείνουν φίλοι, ή έστω ζωντανοί.

Δείτε το trailer:Προβάλλεται

Ster Cinemas
Εμπορικό Κέντρο Μακεδονία – Πυλαία
T: 8018017837
18:50

Village Mediterranean Cosmos
Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos
T: 2310499999
20:30 – 22:40 – 00:40