«Ένα μπουκαλάκι νερό, παρακαλώ!»

Μια φράση που ακούγεται σε κυλικεία, σε περίπτερα, σε εστιατόρια και σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας.

«Αυτή η μάρκα έχει πιο ωραία γεύση!»

Μπουκαλάκι με ετικέτες σε κάθε τραπέζι φοιτητών, σε κάθε μεγάλο αθλητικό γεγονός, σε κάθε πολιτική και διοικητική συνάντηση και στα τουριστικά μέρη. Μπουκαλάκια φτηνά, ακριβά, μυρωδάτα, με γεύσεις φρούτων-μέντας-απληστίας-κέρδους, και με συστατικά όπου προορίζονται συχνά για την αλλαγή της γεύσης και μόνο, πληρώνοντας το νερό χρυσό.

__________________________________________________________________

H Youthfully Yours σας καλεί σε μια διήμερη δράση για να αναθεωρήσουμε όσα ξέρουμε, όσα θεωρούμε δεδομένα για το νερό στην καθημερινότητά μας.

Την Τρίτη 21/3 θα μοιράσουμε waterbombs στη Καμάρα Θεσσαλονίκης στις 12:00, όπου σε κάθε ένα θα είναι δεμένη μια φράση, μια «τροφή» για σκέψη, μια ιδέα σχετικά με το ρόλο του νερού στο τώρα.

___________________________________________________________________

Τη Παγκόσμια ημέρα για το Νερό, Τετάρτη 22/3 σας περιμένουμε στο σπίτι της Youthfully Yours στην Κανάρη 1 με προβολή ταινίας, προγραμματισμένες δραστηριότητες και όρεξη για κουβέντα με όσους θέλουν μια διαφορετική οπτική της πραγματικότητας.

18:00  Έναρξη με ελεύθερη είσοδο
19:00 Προγραμματισμένες δραστηριότητες και παιχνίδια
20:00 Προβολή ταινίας Tapped (σχετικά με την εμπορική εκμετάλλευση του νερού και τις επιπτώσεις στον άνθρωπο και τη φύση.)