Για τους λάτρεις των γεύσεων αλλά και τους επαγγελματίες από τον χώρο της εστίασης το πλέον νόστιμο διήμερο της εβδομάδας διοργανώνεται στα ανατολικά και συγκεκριμένα στο Mediterranean Cosmos. Πρόκειται 1ο Greek Deli Festival που ετοίμασε η ομάδα του biscotto και μας περιμένει στην πλατεία του εμπορικού κέντρου, στον εξωτερικό χώρο του biscotto coffee+. Όλα αυτά την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, από τις 18:00  μέχρι και τις 22:00.

Τι θα δοκιμάσουμε;

Οι πρωταγωνιστές του διημέρου είναι τα ελληνικά προϊόντα και οι ελληνικές γεύσεις από παραγωγούς της Β. Ελλάδας ενώ δε θα λείπει και η καλή ελληνική που θα μας φτιάξει τη διάθεση. Ελάτε, λοιπόν, για μια διαφορετική βόλτα, περιηγηθείτε στην Deli Area, στην οποία και θα μπορείτε να δοκιμάσετε τα προϊόντα και να ενημερωθείτε από τους παραγωγούς σχετικά με τη διαδικασία παραγωγής τους και τη διατροφική τους αξία, περάστε από την biscotto Area (πολυχώρος biscotto coffee+) όπου θα υλοποιούνται παρουσιάσεις προϊόντων με τη μορφή workshops και εμπορικές συναντήσεις με ενδιαφερόμενους για την υλοποίηση εμπορικών συμφωνιών και τέλος απολαύστε μια μπύρα από ελληνικές μικροζυθοποιίες, ένα ποτήρι κρασί από επιλεγμένες ετικέτες ή το cocktail σας στη music Area όπου ο guest dj θα μας φτιάξει τη διάθεση με καλή ελληνική μουσική.

Στο 1ο Φεστιβάλ Ελληνικών deli προϊόντων μπορείτε να δοκιμάσετε προϊόντα των παρακάτω εταιρειών:

Keleon olive products
Αλλαντοποιία Βόρειος Ελλάς
Δαρνάκων γεύσεις
Ναουμίδης Πιπεριές
Terra Φυλλίδα
Finest Roots
Μανιτάρια Κεχαγιά
Pegasus (tea odyssey)
Joice Foods
Κτήμα ΠΕΡΕΚ (πίτες, φύλλα, τσουρέκι, ψωμί)
Παροδοσιάκα Ζυμαρικά Άνω Ποροϊων
Οινοποιία ΚΕΧΡΗ
Cocowa Chocolates
K Health Products
Φάρμα Κερκίνης
Μέλι Φοίβος

Γενική είσοδος στο φεστιβάλ: 5€/ η τιμή περιλαμβάνει τη γευστική δοκιμή από όλα τα προϊόντα των παραγωγών που θα συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου
Έναρξη: 18:00

Γενική είσοδος: 5€
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos