Αν είστε barista, ξέρετε πόσο σημαντική είναι η επιλογή του σωστού γάλατος για τη δημιουργία βασικών αλλά και απαιτητικών συνταγών καφέ με αφρόγαλα. Το τέλειο αφρόγαλα πρέπει να έχει υφή πλούσια, κρεμώδη, γυαλιστερή και ελαστική, για να μπορεί να δουλευτεί σωστά, να γίνει ο καμβάς του latte art και να ολοκληρώσει τη σύνθεση του άψογου καφέ, χωρίς να επικαλύπτει τη γεύση του.

Η ΜΕΒΓΑΛ έχει τη δική της πρόταση για το τέλειο αφρόγαλα

Με μια νέα συνταγή, που σκοπό έχει να κάνει τον καφέ ακόμα πιο απολαυστικό, η ΜΕΒΓΑΛ λανσάρει το SpecialistaS, τo γάλα που δημιουργεί το ιδανικό αφρόγαλα και στα χέρια κάθε barista γίνεται τέχνη. Κυκλοφορεί με εμφάνιση που εντυπωσιάζει σε τρεις τύπους 3,5%, 1,5% και 0% λιπαρά, σε συσκευασίες 1 λίτρου, για εύκολη αποθήκευση στο ψυγείο. Προτείνεται είτε για ζεστά είτε για κρύα ροφήματα, καθώς συγκεντρώνει όλα πλεονεκτήματα που προαναφέραμε, ώστε να γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι κάθε δημιουργίας. Και αυτό δεν το λέμε εμείς, το λένε οι ειδικοί του κλάδου.

Το συστήνουν οι ειδικοί

Κατά τη διαδικασία του σχεδιασμού του SpecialistaS, οι άνθρωποι της ΜΕΒΓΑΛ συνεργάστηκαν με πιστοποιημένους επαγγελματίες του κλάδου του καφέ, έγιναν γευστικές και ποιοτικές δοκιμές από έμπειρους barista προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή απόδοση και ποιότητα του γάλατος που θα φτιάξει το τέλειο αφρόγαλο. Ταυτόχρονα, το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της ΜΕΒΓΑΛ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο να δημιουργήσει προϊόντα που δεν καλύπτουν τα αρώματα του καφέ, μια μεγάλη πρόκληση για τους επαγγελματίες, στην οποία το SpecialistaS ανταποκρίθηκε με επιτυχία.

Ενα άλλο καθημερινό πρόβλημα των επαγγελματιών barista είναι η αποθήκευση. Οι πολύ μεγάλες συσκευασίες είναι δύσχρηστες και καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο σε ένα οργανωμένο ψυγείο μπαρ, όπου κάθε εκατοστό μετράει. Οι πρακτικές συσκευασίες του 1 λίτρου ήρθαν να δώσουν λύση και σε αυτό.

Αν ρωτήσετε έναν επαγγελματία του καφέ σχετικά με τη μεγαλύτερη πρόκληση στη δημιουργία του τέλειου καφέ, η απάντηση θα είναι να καταφέρει να δημιουργήσει έναν πλούσιο αφρό, που θα έχει τη σωστή υφή, για τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια. Μόνο έτσι μπορεί ένας πελάτης να απολαύσει πραγματικά τον cappuccino του, ζεστό ή freddo. Σε αυτήν ακριβώς την ανάγκη έρχεται να απαντήσει η σειρά SpecialistaS και αυτός είναι ο λόγος που θα γίνει το αγαπημένο γάλα όλων των επαγγελμάτων που δημιουργούν και προσφέρουν υψηλής ποιότητας καφέ (καφέ, εστιατόρια, ξενοδοχεία).

Οι ειδικοί έδωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης τους. Σειρά σας να το δοκιμάσετε!

Δείτε αναλυτικά τα πλεονεκτήματα του SpecialistaS 3,5%, 1,5% και 0% λιπαρά

Γιατί να επιλέξετε το SpecialistaS 0%

  • Η διόγκωση είναι πιο γρήγορη
  • Μεγαλύτερη διάρκεια
  • Έχει πιο κρεμώδη υφή από τα συνηθισμένα
  • Καλύτερη ομογενοποίηση με τον καφέ
  • Έχει γλυκύτητα  και πλούσια γεύση
  • Έχει ελαστικότητα
  • Έχει γυαλάδα
  • Μπορεί να ανταποκριθεί το ίδιο και σε πιο υψηλές θερμοκρασίες.
  • Αποδίδει καλύτερα στη δημιουργία αφρόγαλου σε κρύους καφέδες

Γιατί να επιλέξετε το SpecialistaS 3,5%

  • Δημιουργεί αφρόγαλα με πλούσια γεύση
  • Έχει ελαστικότητα
  • Δίνει γυαλιστερή κρέμα
  • Αποδίδει καλύτερα στα ζεστά αλλά συνιστάται για όλα τα ροφήματα
  • Δεν καλύπτει τη γεύση του καφέ, αντιθέτως, δίνει ένα πολύ ισορροπημένο αποτέλεσμα

 

 

Γιατί να επιλέξετε το SpecialistaS 1,5%

  • Αποδίδει το ίδιο καλά τόσο για τη δημιουργία ζεστών καφέ, όσο και για τη δημιουργία freddo
  • Δημιουργεί αφρόγαλα με πλούσια γεύση
  • Έχει ελαστικότητα
  • Δίνει γυαλιστερή κρέμα
  • Δεν καλύπτει τη γεύση του καφέ, αντιθέτως, δίνει ένα πολύ ισορροπημένο αποτέλεσμα