Το Piccolino είναι ένας χώρος οικείος και ζεστός φτιαγμένος με πολλή αγάπη.

Πρώτιστη θέση κατέχει η άνεση των παιδιών στο παιχνίδι σε συνδυασμό με την ασφάλειά τους. Η επιλογή και ο ποιοτικός έλεγχος των παιχνιδιών είναι η κύρια φροντίδα τους.
Στο Piccolino το παιχνίδι και η ελεύθερη έκφραση αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για τη σωστή ανάπτυξη του παιδιού και τη διαμόρφωση μιας υγιούς και ολοκληρωμένης προσωπικότητας. Το piccolino είναι ένα μικρό και ζεστό περιβάλλον και οι χώροι του πληρούν τις προδιαγραφές ΕΛΟΤ.

Ο χώρος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος έτσι ώστε οι γονείς και παιδιά να έχουν άμεση επαφή. Στο Junior-ότοπο (ηλικίες 1-3 χρονών) τα παιδιά σας θα είναι ασφαλή με υπεύθυνο άτομο που βρίσκεται μέσα στο χώρο και επιβλέπει.
Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιούν τον τοίχο αναρρίχισης ή στον ελεύθερος χώρο να απασχολούνται δημιουργικά. Δεν πλήττουν ποτέ στο Piccolino, γιατί υπάρχει πλήθος από δραστηριότητες, όπως επιτραπέζια παιχνίδια, κουκλοθέατρο, μουσικοκινητικά παιχνίδια, face painting, μπαλονοκατασκευές, ομαδικά παιχνίδια.
Αναλαμβάνουν, πέρα από τη διοργάνωση παιδικών parties και εκδηλώσεων, τη φύλαξη παιδιών, ώστε να έχετε τον χρόνο να κάνετε τα ψώνια σας ή να πιείτε το καφέ σας στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς.

Ανοιχτά: 10:30 – 14:00 και 17:00 – 22:00

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Σουμελά 34, Πεζόδρομος Καλαμαριάς