Το κέντρο φυσιοθεραπείας “Physioplus therapy & motion” είναι ο αρτιότερα εξοπλισμένος χώρος φυσιοθεραπείας για αρθριτικές παθήσεις στην Ελλάδα. Η εικοσαετής πείρα της ομάδας του στον χώρο της φυσικοθεραπείας, σε συνδυασμό με τις πρωτοποριακές μεθόδους της, εξασφαλίζουν άμεσα αποτελέσματα σύντομα και οικονομικά. Η χρήση των πιο πρόσφατων τεχνικών και πρωτοκόλλων θεραπείας συνεργούν για το καλύτερο και μακροβιότερο αποτέλεσμα της θεραπείας.

Η δια βίου μάθηση είναι η αρχή τους, για τον λόγο αυτόν βρίσκονται συχνά σε σεμινάρια σε όλον τον κόσμο, η παρακολούθηση των οποίων έχει αλλάξει τον τρόπο που βλέπουν οποιοδήποτε πρόβλημα στον καθένα.

Η φιλοσοφία τους

Στο συγκεκριμένο κέντρο λειτουργούν με τη φιλοσοφία του ενιαίου κινητικού συστήματος, με την παύση του πόνου να είναι παράλληλη με τη διόρθωση της στάσης και της κινητικότητας. Η λογική τους αυτή έχει κάνει τον τρόπο που εργάζονται στο σώμα του ασθενή πιο συνολικό, με έμφαση στην κατάσταση της σπονδυλικής στήλης και της λεκάνης. Η κινησιοθεραπεία, επίσης, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής θεραπευτικής αγωγής που χρησιμοποιούν.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν

Εκτός από τις κλασικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται στη φυσιοθεραπεία, η έμπειρη ομάδα έχει εκπαιδευτεί και σε μια σειρά άλλων τεχνικών, νέων στην πλειοψηφία τους, οι οποίες έρχονται να βελτιώσουν τα αποτελέσματα των κλασικών μεθόδων. Πολλές από αυτές λύνουν δύσκολα προβλήματα, που ταλαιπωρούν τους ασθενείς για χρόνια, με πρωτοποριακούς ανώδυνους τρόπους.

Αναλυτικά οι υπηρεσίες:

  • YAMASAKI THERAPY
  • DORN THERAPY
  • BREUSS MASSAGE
  • MANUAL THERAPY
  • KINESIOTAPING
  • ΜBST
  • SPINELINER
  • PIEZOWAVE
  • FACE LIFTING
  • BODY LIFTING

Το πάρκο θεραπευτικής και προληπτικής άσκησης 

Ο Dr. Wolff είναι Γερμανός αθλίατρος και ορμώμενος από την ανάγκη σωστών συσκευών προληπτικής και θεραπευτικής άσκησης για τους ασθενείς του, έφτιαξε ομάδες συσκευών οι οποίες θα καλύπτουν αυτές τις ανάγκες όσο το δυνατόν καλύτερα. Το πάρκο είναι αναγνωρισμένο από την Ε.Ε. και τον Γερμανικό φορέα δημόσιας υγείας ως πάρκο προληπτικής και θεραπευτικής άσκησης και οι επισκέψεις σε θεραπευτήρια και γυμναστήρια με τις συσκευές του Dr. Wolff καλύπτονται από τον Γερμανικό φορέα υγείας.

Στο Flex check γίνεται έλεγχος της ελαστικότητας των αρθρώσεων με μοιρογνωμόνιο, ώστε να έχουν όσο το δυνατόν αντικειμενικότερη μέτρηση και να μπορεί να γίνει έλεγχος της κατάστασης και πάλι μετά τη θεραπεία. Με το Balance check ελέγχουν προβλήματα ισορροπίας και ιδιοδεκτικότητας, ενδυναμώνουν και ασκούν το μυϊκό σύστημα των κάτω άκρων, όπως επίσης και των δακτύλων του χεριού.

Μετά από αυτούς τους αντικειμενικούς ελέγχους το πρόγραμμα εκγύμνασης του καθενός είναι τελείως προσωπικό, για να ανταποκρίνεται στις δικές του ανάγκες.
Έτσι, έχουν ένα πρόγραμμα εκγύμνασης που ανταποκρίνεται στην έννοια
PERSONAL MEDICAL TRAINING.

Πρόληψη και αποκατάσταση

Η αποκατάσταση και η μετέπειτα αποφυγή της υποτροπής του προβλήματος είναι βασικό κομμάτι στην θεραπευτική φιλοσοφία τους.

Οι στόχοι αυτού του τμήματος είναι:
α. Αύξηση της ελαστικότητας των αρθρώσεων (εύρος κίνησης)
β. Ενδυνάμωση των μυϊκών ομάδων που χρειάζεται ο κάθε ασθενής
γ. Επανεκπαίδευση σωστής στάσης και κίνησης του σώματος

Για την καλύτερη δυνατή επίτευξη των στόχων αυτών χρησιμοποιούνται συσκευές αξιολόγησης, ώστε το πρόγραμμα του καθενός να είναι προσαρμοσμένο στις δικές του ανάγκες.

Κανένα πρόβλημα δεν είναι άλυτο. Ελάτε στο Physioplus therapy & motion, πείτε τους ποιο είναι το πρόβλημα σας και βρείτε μαζί την καλύτερη λύση.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Θεμ. Σοφούλη 27

Ώρες λειτουργίας
09:00-21:00