Σε μια από τις πιο όμορφες γειτονιές της Θεσσαλονίκης, στην οδό Δελφών, βρίσκεται ένα καλαίσθητο και πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο, που στήθηκε με πολύ μεράκι και προσωπική δουλειά από τις φαρμακοποιούς Θάλεια Γραμμενοπούλου και Έφη Τζιώνα. Πρόκειται για το Pharma.Co, στο οποίο τόσο οι έμπειρες φαρμακοποιοί, όσο και οι υψηλές υπηρεσίες που προσφέρουν πετυχαίνουν την ποιοτικότερη εξυπηρέτησή σας.

Στον χώρο τους θα ικανοποιηθεί και ο πιο απαιτητικός πελάτης

Με επάρκεια σε όλα τα φάρμακα, πλούσια γκάμα σε προϊόντα υγείας, ομορφιάς, συμπληρωμάτων διατροφής, παιδικής και βρεφικής φροντίδας, στοματικής υγιεινής, ομοιοπαθητικών προϊόντων, vegan προϊόντων, που δεν πειραματίζονται στα ζώα, είναι δίπλα σας σε κάθε ανάγκη. Και αν έχετε οποιαδήποτε απορία, το άριστα ενημερωμένο προσωπικό του είναι εκεί για να σας τη λύσει και να σας βοηθήσει να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Μην ξεχνάτε να ρωτάτε για τις δελεαστικές προσφορές στα προϊόντα τους που ισχύουν όλο τον χρόνο και ειδικά στα εποχιακά. Η φιλοσοφία τους είναι πως δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να προμηθευτείτε ποιοτικά και χρήσιμα προϊόντα και για τον λόγο αυτό προσφέρουν πολύ καλές εκπτώσεις.

Ένα μέρος αφιερωμένο στην ομορφιά

Μέσα στο φιλόξενο και ζεστό φαρμακείο τους υπάρχει το beauty room, στο οποίο οι συνεργαζόμενες εταιρείες πραγματοποιούν events για να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους αφιερώσετε χρόνο και αυτοί θα σας χαρίσουν μοναδική περιποίηση. Εάν είστε τακτικοί πελάτες και θέλετε να λαμβάνετε περιποίηση σε κάθε event, τότε κλείστε ένα ραντεβού σε άμεση συνεννόηση με το φαρμακείο.

Ένα ακόμα σημείο που το προσθέσαμε στη λίστα με τα πλεονεκτήματα είναι το ωράριο λειτουργίας. Θα το βρείτε ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-21:00 και Σάββατο 09:00-14:30. Έτσι, λοιπόν, δεν θα έχετε το άγχος να ψάχνετε για διανυκτερεύοντα και εφημερεύοντα φαρμακεία.

Στο Pharma.Co το προσωπικό του φροντίζει να ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες εξελίξεις στον χώρο της υγείας και της ομορφιάς, με αποτέλεσμα να διασφαλίζει την παροχή εξειδικευμένων συμβουλών που θα ικανοποιήσουν κάθε πελάτη. Επισκεφτείτε το για μια μοναδική εμπειρία και να είστε σίγουροι ότι μετά θα γίνεται τακτικοί θαμώνες.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Δελφών 72

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-21:00
Σάββατο 09:00-14:30

Φωτογραφίες: Κωνσταντινίδης Γιάννης