Τόπος ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς, o Δήμος Θέρμης σας περιμένει να ανακαλύψετε τις άγνωστες ομορφιές του και να ζήσετε αξέχαστες εμπειρίες στη φύση, σε μια απογευματινή εξόρμηση.
Η τεχνητή λίμνη Τριαδίου, κρυμμένη μέσα στους λόφους και στο δάσος που την πλαισιώνει , αποτελεί έναν κρυμμένο θησαυρό για τον νομό της Θεσσαλονίκης.
Περπατήστε ανάμεσα σε πεύκα, ανακαλύψτε μονοπάτια και διαδρομές και χαλαρώστε σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον!
Η διαδρομή μας ξεκινάει στην αρχή σε αγροτικό δρόμο και στην συνέχεια αφού φτάσει στην Λίμνη Τριαδίου, συνεχίζει σε ένα πολύ όμορφο μονοπάτι στην πλαγιά.
Στην πορεία μας έχουμε αρκετά σημεία με θέα τον Χορτιάτη, την πόλη της Θεσσαλονίκης, τον Θερμαϊκό, πέρα από το αεροδρόμιο και ως τον Όλυμπο.
Στην συνέχεια θα ξεκινήσουμε την επιστροφή μας που γίνεται από διαφορετικό μονοπάτι και επιστρέφει ξανά στην λίμνη.
info
Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022
Ώρες πεζοπορίας 3 (συμπεριλαμβανομένων των διαλειμμάτων)
Χιλιομετρική απόσταση: 8χλμ
Βαθμός δυσκολίας: Μέτρια (απαιτείται καλή φυσική κατάσταση)
Κόστος συμμετοχής 10€
Περιλαμβάνει:
Οργάνωση και συντονισμό από την εταιρεία Stay Strong Events
Έμπειρο συνοδό πεζοπορίας
Φαρμακείο πρώτων βοηθειών
ΦΠΑ 24%
Δεν περιλαμβάνεται μεταφορά.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στην ειδική φόρμα:

Αμέσως μετά την συμπλήρωση της φόρμας, θα σας σταλεί αυτόματα ένα email (Ελέγξτε και στα spam!) με όλες τις λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της κράτησής σας με προπληρωμή. Μετά τη διασταύρωση της πληρωμής σας θα στείλουμε το ακριβές σημείο και την ώρα συνάντησης, καθώς και όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Δυνατότητα εξόφλησης με κατάθεση στην Εθνική τράπεζα ή πληρωμή με κάρτα. !!! Δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής επιτόπου. Δεν θα γίνονται δεκτές συμμετοχές χωρίς την εκ των προτέρων κράτηση θέσης!!!

Έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια και λαμβάνοντας υπόψη τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται αυτόν τον καιρό, ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων περιορισμένος και θα τηρούνται οι κατάλληλες αποστάσεις.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Οι συμμετέχοντες θα φτάσουν στο σημείο εκκίνησης με δικό τους όχημα, σε σημείο που θα σας υποδείξουμε μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στο messenger αλλά και στο email [email protected]

Οάσεις Δροσιάς Δράσεις