Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Τετάρτη, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, στις 09:00, μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση συμπαράστασης, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, με αφορμή την εκδίκαση ποινικής υπόθεσης κατηγορουμένου για πράξεις που έλαβαν χώρα το 2015.

Στις 10:00, στη συμβολή των οδών Κασσάνδρου και Ιουλιανού θα συγκεντρωθούν κάτοικοι και καταστηματάρχες, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Την ίδια ώρα, έξω από το κτίριο, όπου στεγάζεται η Διοίκηση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΔΥΠΕ) Μακεδονίας, στην Αριστοτέλους, θα συγκεντρωθούν συνταξιούχοι, ζητώντας την επαναλειτουργία νοσοκομείων και δημόσια δωρεάν υγεία.

Επιπλέον, στις 13:30, έξω από την ΔΥΠΕ Μακεδονίας θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας μέλη της Επιτροπής Αγώνα και Εργαζομένων στα Νοσοκομεία, ζητώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Τέλος, επίσης στις 13:30, έξω από το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης θα συγκεντρωθούν μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη διενέργεια πλειστηριασμών. Υπενθυμίζεται πως σήμερα ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

πηγή: thestival.gr