Μια μακαρονάδα, που αν την συναντούσα σε pasteria, θα πλήρωνα όσο όσο για να την γευτώ! Πραγματικά με ενθουσίασε!

Υλικά:
1 πακέτο πέννες
1 κολοκύθι σε κυβάκια(χωρίς το σημείο με τα σποράκια)
1 κρεμμύδι ξερό σε λεπτές φέτες
1 καρότο σε λεπτές ροδέλες
μανιτάρια σε φέτες
1 ποτήρι κόκκινο ξηρό κρασί «Ιουλία», Αφυταίων Γαία
2 κ.σούπας μαύρη ζάχαρη
σκορδόλαδο
αλάτι και πιπέρι
μοσχοκάρυδο
1 κυβάκι φρέσκο βούτυρο
λίγη κρέμα γάλακτος (περίπου 100 ml)
1 κλωνάρι δενδρολίβανο
άνθη δενδρολίβανου

Εκτέλεση:
Σε ένα πλακερό, ρίχνουμε σκορδόλαδο και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε τα λαχανικά μας. Ανακατεύουμε καλά έτσι ώστε να αρωματιστούν. Αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο, μαύρη ζάχαρη και το κλωνάρι δενδρολίβανου. Περιχύνουμε με το κόκκινο κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί η αλκοόλη. Ανακατεύουμε καλά προσθέτουμε το κύβο βουτύρου. Κατευθείαν η σάλτσα μας θα αρχίσει να δένει. Για να ολοκληρωθεί η σάλτσα μας, μένει να ρίξουμε την κρέμα γάλακτος. Τα μακαρόνια μας τα έχουμε ήδη βράσει. Οπότε μόλις ρίξουμε την κρέμα γάκτος και ανακατέψουμε λίγο, προσθέτουμε και τις πέννες μας.

Για να σερβίρουμε, αφαιρούμε το κλωνάρι δενδρολίβανου και προσθέτουμε τα άνθη του. Δένει με παρμεζάνα σε μορφή χιονιού. Σερβίρετε την μακαρονάδα αυτή, με το ίδιο κρασί που έχετε φτιάξει και την σάλτσα.