Η Μάργκοτ Ρόμπι βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή για να αναλάβει προσωρινά τον ρόλο του Τζόνι Ντεπ στους Πειρατές της Καραϊβικής.

Ο παραγωγός του franchise Jerry Bruckheimer, επιβεβαίωσε ότι η ηθοποιός ενδέχεται να γίνει η νέα Τζακ Σπάροου καθώς σε αυτό τουλάχιστον το σημείο, ο Ντεπ δεν πρόκειται να επιστρέψει στους Πειρατές.

Μιλώντας στους The Sunday Times, ο Bruckheimer ρωτήθηκε αν ο Ντεπ αναμένεται να γυρίσει στην σειρά ταινιών. «Όχι σε αυτό το σημείο» απάντησε κατηγορηματικά ενώ συνέχισε λέγοντας πως αυτό θα αποφασιστεί στο μέλλον.

Μιλώντας για την θηλυκή εναλλακτική της Μάργκοτ Ρόμπι για τον ρόλο του Τζακ Σπάροου, ο 78χρονος παραγωγός επιβεβαίωσε τις φήμες.

«Ναι, μιλάμε με την Μάργκοτ Ρόμπι. Επί του παρόντος αναπτύσσουμε δύο σενάρια, ένα με εκείνη και ένα χωρίς,» είπε.

Ο Τζόνι Ντε υποδύθηκε τον Τζακ Σπάροου, σε πέντε ταινίες. Η συνήγορός του, Jessica Meyer, ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός ήθελε να επιστρέψει για την έκτη ταινία.

«Κατά την άποψή μου, αυτού του είδους οι χαρακτήρες αξίζουν να έχουν έναν τίμιο αποχαιρετισμό» είχε πει Τζόνι Ντεπ κατά τη διάρκεια της δίκης.

Αργότερα ανασκεύασέ και είπε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να επιστρέψει ακόμα και αν η Disney του πρόσφερε όλα τα λεφτά του κόσμου.

Αυτή την εποχή ο Τζόνι Ντεπ βρίσκεται στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χέρντ για ένα άρθρο γνώμης που είχε δημοσιευτεί το 2018 στην The Washington Post, όπου ανέφερε ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας, χωρίς να τον κατονομάζει.