Στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης της Θεσσαλονίκης, μια Pasta Flora έρχεται από το παρελθόν στο μέλλον και δεν ξεχνά να ζει το παρόν.

Το πασίγνωστο café της Ζεύξιδος 6, που δημιουργεί την πιο εντυπωσιακή και παραμυθένια ατμόσφαιρα γεμάτη με εντυπωσιακά χρώματα, η οποία μας τυλίγει τις κρύες μέρες του χειμώνα, σερβίρει εδώ και χρόνια όσα αγαπάμε να απολαμβάνουμε. Καφέδες, χυμοί φρούτων, ευφάνταστες σοκολάτες, είδη τσαγιού και φυσικά cocktails, που μας ταξιδεύουν με τις γεύσεις και τα αρώματα τους, συνοδεύονται από Πάστα Φλώρα που σερβίρεται με φρέσκια σπιτική μαρμελάδα.

Εκεί που δίνονται τα πιο «ζεστά» ραντεβού, εκεί που η British Pop κουλτούρα και η mix and match αισθητική συνδυάζονται για να δημιουργήσουν το περιβάλλον εκείνο που θα μας κάνει να μείνουμε για ώρες, μέχρι να σβήσουμε στο λατρεμένο bar της Pasta Flora Darling τσουγκρίζοντας τα ποτά μας στην υγειά του μέρους που αγαπάμε.

Αυτός ο εμβληματικός χώρος της Ζεύξιδος είναι το meeting point του κέντρου που λατρεύουμε. Στην Pasta Flora Darling ξετυλίγονται οι καλύτερες εμπειρίες.

Περιοχή 
Κέντρο

Διεύθυνση
Ζεύξιδος 6

Ώρες λειτουργίας
Από τις 10:00