Η εβδομάδα ψυχολογίας επιστρέφει OnLine & Live για να μας αλλάξει τη ζωή εν μέσω καραντίνας!

Την Παρασκευή 27.11.2020 στις 20:15 η κα Μαρίνα Ελευθερίου σε live streaming αναπτύσσει μια θεματική γύρω από την Θετική Διαπαιδαγώγηση

Λίγα λόγια για τη θεματική

Η Θετική Διαπαιδαγώγηση αποτελεί μία από τις 8 αρχές της Ανατροφής Συναισθηματικής Προσκόλλησης (Attachment Parenting). Ο πυρήνας αυτής της αρχής είναι το να συμπεριφέρονται οι γονείς στα παιδιά με τον τρόπο που θα ήθελαν και οι ίδιοι να τους συμπεριφέρονται εάν ήταν παιδιά.

Τι ήταν αυτό που μας άρεσε στη σχέση μας με τους γονείς μας; Τι ήταν αυτό που δεν μας άρεσε και θα θέλαμε να μην υπήρχε; Μνήμες και βιώματα που ξεπηδούν από το παρελθόν έρχονται να κατευθύνουν τις αντιδράσεις μας και τη συμπεριφορά μας στη σχέση μας με τα παιδιά μας.

Κάποια απ’ αυτά είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Κάποια άλλα όμως είναι περιττά. Αυτά χρειάζεται ν’ αντικατασταθούν από συμπεριφορές κατάλληλες με στόχο την καλύτερη ανατροφή των παιδιών μας. Στόχος της Θετικής Διαπαιδαγώγησης είναι τα παιδιά μας μεγαλώνοντας να είναι ανεξάρτητα, αυτόνομα, ανθεκτικά, συνεργάσιμα και να πιστεύουν στον εαυτό τους. Στην ομιλία αυτή θα παρουσιαστούν τρόποι Θετικής Διαπαιδαγώγησης και θα απαντηθούν σχετικές ερωτήσεις.

Η ομιλία απευθύνεται σε γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, παιδαγωγούς, νηπιαγωγούς, βρεφονηπιοκόμους και κάθε ενδιαφερόμενο.

Μαρίνα Ελευθερίου
Ψυχολόγος – MSc Γνωστικής Ψυχολογίας  ΑΠΘ
Ψυχοθεραπεύτρια Γνωστική Συμπεριφορική, ΕΕΕΣ
Υπεύθυνη της Psychotherapy Hellas
Επίσημα Συνεργάτης της Attachment Parenting Hellas
Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer, Θεσσαλονίκη
Πρώην Επιστημονικός Συνεργάτης Νοσοκομείου Παπαγεωργίου

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ONLINE – LIVE WORKSHOPS

  1. Για τη συμμετοχή σας στα biscotto workshops της Εβδομάδας Ψυχολογίας είναι απαραίτητη είτε η επικοινωνία σας τηλεφωνικά στο 2310 253878 είτε η συμπλήρωση των στοιχείων σας στην φόρμα που ακολουθεί, τσεκάροντας αντίστοιχα το workshop ή τα workshops που θέλετε να παρακολουθήσετε.
  2. Η συμμετοχή σας επιβεβαιώνεται οριστικά όταν κατόπιν σχετικής συνεννοήσεώς σας με μέλος της #biscottoteam προχωρήσετε στην κατάθεση του ποσού για την οριστική διασφάλιση της θέσης σας.
  3. Το κόστος συμμετοχής / biscotto workshop διαμορφώνεται στα 10 ευρώ
  4. Σε περίπτωση προαγοράς εισιτηρίων και συμμετοχή σας στα Workshop όλης της εβδομάδας το συνολικό κόστος διαμορφώνεται στα 40 ευρώ. Δείτε εδώ το σύνολο των θεματικών τηςOnLineΕβδομάδας Ψυχολογίας.
  5. Τηρείται αυστηρά η σειρά των εγγραφών καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων
  6. Η παρακολούθηση των biscotto workshops θα πραγματοποιηθούν live μέσω της ειδικής πλατφόρμας zoom
  7. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής σας θα σας αποσταλεί email με το link του meeting και έναν μοναδικό κωδικό

On Line Εβδομάδα Ψυχολογίας: Μαρίνα Ελευθερίου - Φόρμα Εγγραφής

Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.