Το Paralia beach bar στην Κεραμωτή, βρίσκεται σε μια πανέμορφη τοποθεσία, σε μια παραλία που από το 2007 βραβεύεται κάθε χρόνο με τη γαλάζια σημαία. Χώρος πεντακάθαρος, ιδιαίτερα προσεγμένος, με ηλεκτρονικό σύστημα ειδοποίησης των σερβιτόρων σε κάθε ομπρέλα, ενώ διαθέτει όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για ΑΜΕΑ.

Για χαλαρό μπάνιο μέχρι beach clubbing

Απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας στις ξαπλώστρες και τα αναπαυτικά sun beds. Όσο περνάει η ώρα ανεβαίνει ο ρυθμός και ξεκινάει το party στον κεντρικό χώρο του bar. Διάσημοι djs κάνουν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια της σεζόν, τοποθετώντας το έτσι πρώτο στις προτιμήσεις μας για beach clubbing!

 

 

Το ραντεβού των αθλητών

Κάθε χρόνο φιλοξενεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley, πρωταθλήματα beach rugby και beach soccer. Οι υψηλών προδιαγραφών αθλητικές του εγκαταστάσεις είναι στη διάθεσή μας όλο το υπόλοιπο διάστημα για διασκέδαση και παιχνίδι στην άμμο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και θα σας προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης, αφού διαθέτει επιπλέον και θαλάσσια sports και παιχνίδια.

 

Ανοιχτά: 09:00 – 21:00
Περιοχή: Καβάλα
Διεύθυνση: Κεραμωτή