Το πρωτότυπο παγωτό-ποδήλατο «Paolo’s Bice Cream», θα το βρείτε στο στολίδι της Θεσσαλονίκης, στον Λευκό Πύργο. Δύο δίδυμα αδέρφια, ο Παύλος και ο Θωμάς Πάτσης, ήρθαν να δροσίσουν τους Θεσσαλονικείς και τους επισκέπτες της πόλης, θυμίζοντάς μας άλλες εποχές.

Πως γεννήθηκε η ιδέα

Η ιδέα για το παγωτό-ποδήλατο γεννήθηκε αρκετά χρόνια πριν όταν αυτό που έλειπε στα δίδυμα αδέρφια στις βόλτες τους στην παραλία ήταν ένα παγωτό. Απόφοιτοι του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ σχεδίασαν οι ίδιοι το μοναδικό αυτό ποδήλατο, ενώ την ιδέα τους κλήθηκε να εκτελέσει ο Κώστας Συμελίδης, πρώην βαλκανιονίκης ποδηλασίας και κατασκευαστής ποδηλάτων.

Το χειροποίητο ποδήλατο του Παύλου και Θωμά Πάτση είναι απολύτως αυτόνομο ενεργειακά, καθώς δεν χρειάζεται γεννήτριες και παροχή ρεύματος για να λειτουργήσει, διαφέροντας πλήρως τόσο από τεχνική άποψη όσο και σε εμφάνιση από όλα τα υπόλοιπα κινητά παγωτατζίδικα που κυκλοφορούν.

Που θα το βρεις

Το σύγχρονο και ταυτόχρονα παραδοσιακό ποδήλατο-παγωτατζίδικο βρίσκεται στην περιοχή του Λευκού Πύργου, πουλώντας ποιοτικό φρέσκο χύμα παγωτό σε ποικιλία γεύσεων. Οι σύγχρονοι παγωτατζίδες με την προσεγμένη εμφάνιση και το χαμόγελό τους υπόσχονται να δροσίσουν τη βόλτα μας αλλά και κάθε μικρή ή μεγάλη εκδήλωσή μας.

*Μείνε συντονισμένος στη σελίδα τους στο facebook για να ενημερώνεσαι για τις εξορμήσεις τους όποτε το επιτρέπει ο καιρός.

 

Τους βρίσκουμε στο
Facebook: Paolo’s BiceCream
Instagram: paolosbicecream
και στην ιστοσελίδα τους
www.paolosbicecream.com