Ένα διαφορετικό live δρώμενο ήχου και εικόνας θα παρουσιαστεί στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της Καλαμαριάς την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου το βράδυ της Πανσελήνου από τις 21:30-22:00.

Είναι εμπνευσμένο από το νερό, τη μαραθώνια κολύμβηση, την ανοιχτή θάλασσα αλλά και από το θεατρικό podcast του Ιωάννη Κυφωνίδη «Τορωναίος: Μια Ανθρώπινη Ιστορία» που μεταδόθηκε για πρώτη φορά από το Human Stories https://www.humanstories.gr/quot-toronaios-mia-anthropini-istoria-quot/

Στη live performance, σε κείμενο που θα ακούγεται προηχογραφημένο και  σκηνοθεσία Ιωάννη Κυφωνίδη και καλλιτεχνική επιμέλεια του προπονητή μαραθώνιας κολύμβησης και πόλο Νικόλα Ρεπανά, συμμετέχουν η Ελληνική Μαραθώνια Κολύμβηση και το Κολυμβητικό Κίνημα Swim or Die.

Το δρώμενο θα παρουσιαστεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς  και τη στήριξη της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης και του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καλαμαριάς.

Οι θεατές θα παρακολουθήσουν το δρώμενο από τις κερκίδες του κολυμβητηρίου, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που αφορούν στις αθλητικές διοργανώσεις και τα δημόσια.

 

info
Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου από τις 21:30-22:00
Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς