Ο Γιάννης Χαρούλης επιστρέφει στις 18/9, για μία ακόμη συναυλία, για μία ακόμη γιορτή που θα μας ξεσηκώσει όσο πιανόμαστε χέρι-χέρι ακολουθώντας τον παλμό της μουσικής.

Το biscotto Thessaloniki και η Condito μας βάζουν στον χορό δίνοντας μας την ευκαιρία να κερδίσουμε ένα εισιτήριο και μία από τις λιχουδιές που μας καλούν στην είσοδο με τη λαχταριστή μυρωδιά τους να έρχεται από την καντίνα που φωτίζει τον δρόμο μας.

Αυτή την Τετάρτη πάρε την παρέα ή το ταίρι σου, έλα στο Θέατρο Δάσους και άσε τη φωνή του Γιάννη Χαρούλη να μας ενώσει σε έναν χορό που θα σύρει την έλευση του φθινόπωρου, σε μία βραδιά που θα χαραχτεί με τις λέξεις και τη γεύση στη μνήμη μας.

Το εισιτήριο για τη μεγαλύτερη συναυλία του Σεπτέμβρη είναι διπλό. Πριν το δώσεις στην είσοδο, το χτυπάς στο χαρακτηριστικό track της Condito που σε περιμένει για να απολαύσεις τις πιο μοναδικές street food γεύσεις, δωρεάν.

Σε αυτή τη συναυλία, το εισιτήριο είναι διπλό. Και τώρα μπορείς να το κερδίσεις.

Δήλωσε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα και διεκδίκησε μία από τις 4 διπλές προσκλήσεις: 

Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Οι τυχεροί είναι οι εξής:
Ψωμίδου Αλεξία
Κοττά Γεωργία
Σκορδοπούλου Αλεξία
Κοβού Φωτεινή
Χάιτα Ναταλία

Οι νικητές δίνουν το όνομά τους στην είσοδο όπου θα υπάρχει guest list από το biscotto.gr.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ