Στο «Open Day» προσκαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι για το «Summer Intensive», το θερινό εντατικό τμήμα του FWBVK αλλά και όσοι θέλουν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, τα μαθήματα και τις δραστηριότητες των τμημάτων Δημοσιογραφίας Μόδας και Fashion Styling για τη σεζόν 2012-13. Μάλιστα, για τους ενδιαφερόμενους της σεζόν 2012-13, η Vodafone προσφέρει τέσσερις πλήρεις υποτροφίες.
Vodafone passion for fashion
H Vodafone αγαπά τη μόδα και επιβραβεύει όσους την αγαπούν και θέλουν να μάθουν τα μυστικά της. Γι’ αυτό και προσφέρει τέσσερις πλήρεις υποτροφίες στους ενδιαφερόμενους που πληρούν τις προϋποθέσεις εγγραφής στο FWBVK (τόσο στο τμήμα δημοσιογραφίας μόδας όσο και στο τμήμα fashion styling) για τη σεζόν 2012-13.

Summer Intensive Εντατικό fashion τμήμα δυο εβδομάδων από 02-14 Ιουλίου
Αυτό το καλοκαίρι, κάνε την αρχή.
Το Fashion Workshop by Vicky Kaya διοργανώνει κύκλο εντατικών μαθημάτων που θα περιλαμβάνει την ύλη και από τις δύο βασικές ενότητες του, του Fashion Styling και του Fashion Journalism. Σε διάστημα 2 εβδομάδων, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν γνώσεις πάνω στην Ιστορία της Μόδας και του Κοστουμιού, στην Ιστορία της Τέχνης, στη Δημοσιογραφία της Μόδας, στην Ιστορία της Φωτογραφίας, στην ορολογία της μόδας καθώς και στις βασικές αρχές του Make up και του Fashion Illustration.
Το Summer Intensive αποτελεί ένα απαιτητικό workshop για εκείνους που αγαπούν τη μόδα και τους ενδιαφέρει η καριέρα στα μαγικά μονοπάτια της, για όσους θέλουν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους σε ένα εξαιρετικά δημιουργικό περιβάλλον και από καταξιωμένους επαγγελματίες και εκείνους που έχουν αποφασίσει να εγγραφούν στα τμήματα fashion journalism ή fashion styling του FWBVK την προσεχή χρονιά.
Το Summer Intensive του FWBVK θα διαρκέσει δύο εβδομάδες: από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου ως και το Σάββατο 14 Ιουλίου του 2012 (Δευτέρα ως Σάββατο). Τα workshops θα διαρκούν οχτώ ώρες καθημερινά , με μία ώρα lunch break, από τις 10:00 ως τις 19:00).
Αναλυτικά, το πρόγραμμα στο σύνολό του περιλαμβάνει :
• 36 ώρες «Ιστορία του Στάιλινγκ και του Κοστουμιού»
• 24 ώρες «Δημοσιογραφία Μόδας»
• 12 ώρες «Βασικές αρχές της φωτογραφίας και Ιστορία της Φωτογραφίας»
• 12 ώρες «Ιστορία της Τέχνης»
• 4 ώρες «Βασικές αρχές Make Up και το Make Up μέσα από τις δεκαετίες»
• 4 ώρες «Fashion Illustration & Magazine Lay out»
• 4 ώρες αγγλικά «Fashion Terminology» (Ορολογία της Μόδας)

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εγγραφής, μπείτε στο facebook group του FWBVK facebook.com/FashionWorkshopbyVickyKaya, στο fashionworkshop.gr ή τηλεφωνείστε στο 210 3251.552
Οι φωτογραφίες  αποτελούν projects των μαθητών του τμήματος fashion styling 2011-12.
Φωτογραφίες: Genevieve Majari

FWBVK
Σαρρή 11 και Ρήγα Παλαμήδη 9, Ψυρρή
τ. 210 3251.552
f: facebook.com/FashionWorkshopbyVickyKaya
t: twitter.com/F_Workshop
www.intothefashionworkshop.com