Η Πρεσβεία της Κορέας ετοιμάζει ένα ακόμη διαδικτυακό μάθημα μαγειρικής στις 27 Σεπτεμβρίου στις 19:00 με τον σεφ της Πρεσβείας Lee Jaewon. Τα υλικά για τη συνταγή του Bibimbap έχουν ήδη αναρτηθεί. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί εκ των προτέρων τα υλικά ώστε να μπορέσουν να μαγειρέψουν το bibimbap με την καθοδήγηση του Σεφ.

Απαραίτητες προϋποθέσεις και όροι συμμετοχής

-Η δήλωση συμμετοχής θα γίνεται από την Τετάρτη 15/9/2021 μετά την ανάρτηση των υλικών.
-Oι 30 πρώτοι που θα αποστείλουν(μετά την ανάρτηση των υλικών στις 15/9) το ονοματεπώνυμο τους στο email [email protected] και με θέμα του email » Online Cooking Workshop» θα λάβουν μήνυμα επιβεβαίωσης τις επόμενες μέρες.
-Ο σύνδεσμος και ο κωδικός πρόσβασης της πλατφόρμας που θα διεξαχθεί το διαδικτυακό μάθημα θα αποσταλούν στις 27 Σεπτεμβρίου το πρωί στους 30 συμμετέχοντες.
-Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί εκ των προτέρον τα υλικά ώστε να μπορέσουν να μαγειρέψουν το bibimbap με την καθοδήγηση του Σεφ.
-Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν ανοιχτή την κάμερά τους καθόλη τη διάρκεια του μαθήματος και το μικρόφωνο κλειστό στην αρχή. (Το μάθημα θα είναι διαδραστικό, θα υπάρχει εικόνα και ήχος όλων των συμμετεχόντων)
-Τα άτομα που δηλώνουν για να λάβουν μέρος στο διαδικτυακό μάθημα στις 27 Σεπτεμβρίου συμφωνούν και συναινούν στην επεξεργασία και την αναπαραγωγή των βίντεο της συμμετοχης τους.
Επίσης δέχονται να βιντεοσκοπηθούν και να καταγραφεί το υλικό για τις ανάγκες του αρχείου της Πρεσβείας ώστε να αναρτηθεί μετά από κατάλληλη επεξεργασία στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα (συμπεριλαμβανομένου και μέσα κοινωνικής δικτύωσης) της Πρεσβείας εντός των επόμενων εβδομάδων.
*Περισσότερες πληροφορίες στη Facebook Page Korean Embassy in Greece

Η συνταγή

Αφιερώματα - Θέματα