Είχαμε αναρωτηθεί τι ετοιμάζεται στην περιοχή του ΙΚΕΑ, πλάι στο νερό, προς το αεροδρόμιο. Ξέρεις, εκεί όπου μεταφέρεται όλη η ζωή της Θεσσαλονίκης με γρήγορους ρυθμούς. Μάθαμε λοιπόν…

Στην περιοχή του ΙΚΕΑ, ετοιμάζεται το… μέλλον!

Το On Board Stores, είναι ο πρώτος πολυχώρος στη Θεσσαλονίκη που λειτουργεί ως ένα προηγμένο drive thru ενώ, την ίδια στιγμή, διαθέτει και «σαλόνι» για να απολαύσεις όσα σου προσφέρει! Άνοιξε τον «κόμβο» του, προσφέροντας μια μοναδική και πρωτότυπη εμπειρία προϊόντων και υπηρεσιών… από και για το δρόμο!

Ο πολυχώρος των On Board Stores, «παίζει» με μια χαρακτηριστική σήμανση που κοσμεί αυτοκίνητα και δρόμους, δηλώνοντας τον χαρακτήρα του σημείου που γεννήθηκε σε μια περιοχή που, κυριολεκτικά, βράζει και καλεί τους κατοίκους της πόλης, προσφέροντας τα πάντα!

Η Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη είναι πλέον ένα από τα πιο εμπορικά σημεία της πόλης φιλοξενώντας την ΙΚΕΑ, το εμπορικό κέντρο Apollonia Politia, το Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και ένας πλήθος μεγάλων επιχειρήσεων και γραφειακών εγκαταστάσεων, μια ανάσα από το Mediterranean Cosmos!  Ας μην ξεχνάμε πως η Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής είναι η αρτηρία που οδηγεί στο αεροδρόμιο Μακεδονία και στις πιο πολυσύχναστες κοντινές παραλίες της Θεσσαλονίκης!

Και café και street food και market!

Τα On Board Stores διαθέτουν μια ιδιαίτερα έξυπνη και ταυτόχρονα εύκολη στη χρήση εμπειρία: Οι επισκέπτες του, μπορούν όλο το 24ωρο, να παραγγέλνουν τον καφέ, το ρόφημα, το street food, τα είδη καπνού και τα γρήγορα ψώνια τους για το σπίτι, χωρίς καν να κατεβαίνουν από το όχημά τους!

Διαθέτει λωρίδες βασισμένες στο χρόνο εξυπηρέτησης, ενώ, σύντομα θα δημιουργηθεί application για click away, και θα καλύπτει την περιοχή με smart υπηρεσία delivery!

Κάτι για το δρόμο…!

Ο επισκέπτης, πέρα από τον πλήρως πρωτότυπο τρόπο αγορών, μπορεί να παρκάρει άνετα το όχημά του, να απολαύσει τον ποιοτικό καφέ ή το ρόφημα της επιλογής του, και να ευχαριστηθεί το ολόφρεσκο φαγητό του, σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία!

Επίσης, μπορεί να κάνει την προγραμματισμένη συνάντηση ή το απαιτητικό του meeting του σε έναν ειδικά διαμορφωμένο, και κομψότατο χώρο! Προφανώς με το απαραίτητο wifi, τους φορτιστές, εκτυπωτή και scanner!

Τέλος, υπάρχει ήδη χρησιμότατη θυρίδα απόθεσης δέματος ή φακέλων με κλειδαριά για χρήση παράδοσης παραλαβής από τρίτους. Και φύλαξη, 24 ωρών, για αντικείμενα. Και παραδόσεις με τις συνεργαζόμενες courier εταιρείες!

Το μέλλον, έχει ηλεκτροκίνηση!

Τα On Board Stores, κοιτώντας προς το μέλλον, από την πρώτη μέρα λειτουργίας τους, διαθέτουν ειδικές θέσεις σταθμών φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Πρακτικά, όλοι οι καλοί, με τα χαρακτηριστικά τους, χωράνε!

Το On Board, προσγειώθηκε λίγο πριν το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και προσφέρει απλόχερα, ευκολία και ποιότητα. Και τώρα, ξέρεις που να κάνεις την επόμενη βόλτα σου! 

On Board Stores

Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 68
Τηλέφωνο, 2318.814555

Τα On Board Stores στο Facebook

Τα On Board Stores στο Instagram

onboardstores.gr

COMBOS

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Κυριακή, συμπεριλαμβανομένων εορτών και αργιών. H έκπτωση αφορά μόνο στην κατανάλωση καφέ και φαγητού. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%