Η Θεσσαλονίκη διάλεξε. Εδώ και καιρό. Διάλεξε νερό, διάλεξε αέρα, διάλεξε ανοιχτό ουρανό και ηλιοβασίλεμα πλάι στον Όλυμπο, πάνω από τα κύματα του Θερμαϊκού. Η Θεσσαλονίκη διάλεξε λοιπόν, οι μέρες και οι νύχτες της ανήκουν στην περιοχή του ΙΚΕΑ, στον δρόμο για το αεροδρόμιο. Η παραλία που ξεχάστηκε, παίρνει ζωή και γεμίζει όλα εκείνα τα καινούρια, που φτιάχνονται για να σου φτιάξουν την καθημερινότητα.

Σ’ αυτή τη Λεωφόρο που φωτίζεται ολοένα παραπάνω, που πιάνει φωτιά όταν ο ήλιος βυθίζεται, που φωνάζει πως γίνεται η φωλιά μιας ζωντανής πόλης, πάνω στο νερό, αναδύθηκαν τα On Board Stores. Ο πρώτος πολυχώρος στη Θεσσαλονίκη που λειτουργεί ως ένα προηγμένο drive thru ενώ, την ίδια στιγμή, διαθέτει και «σαλόνι» για να απολαύσεις όσα σου προσφέρει.

Για κείνα, τα «του δρόμου».

Ο πολυχώρος των On Board Stores, «παίζει» με μια χαρακτηριστική σήμανση που κοσμεί αυτοκίνητα και δρόμους, δηλώνοντας τον χαρακτήρα του σημείου που γεννήθηκε σε μια περιοχή που, κυριολεκτικά, βράζει και καλεί τους κατοίκους της πόλης, προσφέροντας τα πάντα!

Είναι εκεί για να σου δώσει στα χέρια τον καφέ που χρειάζεσαι, όπως τον χρειάζεσαι, είναι εκεί για να σου δώσει φρέσκο και καλοφτιαγμένο φαγητό του δρόμου, για να να σου προσφέρει το market που είχες ανάγκη. Είναι εκεί, ως μια μοναδική και πρωτότυπη εμπειρία προϊόντων και υπηρεσιών. Από και για το δρόμο.

Και café και street food και market!

Τα On Board Stores διαθέτουν μια ιδιαίτερα έξυπνη και ταυτόχρονα εύκολη στη χρήση εμπειρία: Οι επισκέπτες του, μπορούν από τις 06:30 έως και τις 23:00, να παραγγέλνουν τον καφέ, το ρόφημα, το street food, τα είδη καπνού και τα γρήγορα ψώνια τους για το σπίτι, χωρίς καν να κατεβαίνουν από το όχημά τους!

Όλα είναι δρόμος.

Ζούμε σε μια εποχή, σκαρφαλωμένη σε ρόδες. Άρα, οι έννοιες Delivery, Take Away και Drive Thru, έγιναν η καθημερινότητά μας. Και τα On Board, σου προσφέρουν όλες τις επιλογές, μαζεμένες και νοικοκυρεμένες.

Όσα έχεις ανάγκη από τα καπνικά σου είδη, το πλήρως εξοπλισμένο και εφοδιασμένο κατάστημα IQOS, σε περιμένει, ακόμα και η παραλαβή δεμάτων σου έχει λυθεί, με το προηγμένο σύστημα των Box Now που θα βρεις στον χώρο.

Το market σου είναι εκεί, το κατάστημα IQOS σου είναι εκεί, και μάντεψε, τα NOW 24/7 για την παραλαβή των δεμάτων σου, είναι εκεί.

Η Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη είναι πλέον ένα από τα πιο εμπορικά σημεία της πόλης φιλοξενώντας την ΙΚΕΑ, το εμπορικό κέντρο Apollonia Politia, το Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και ένας πλήθος μεγάλων επιχειρήσεων και γραφειακών εγκαταστάσεων, μια ανάσα από το Mediterranean Cosmos!  Ας μην ξεχνάμε πως η Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής είναι η αρτηρία που οδηγεί στο αεροδρόμιο Μακεδονία και στις πιο πολυσύχναστες κοντινές παραλίες της Θεσσαλονίκης!

Και εκτός δρόμου…!

Τα On Board φτιάχτηκαν για τον δρόμο. Κι αν τα έχεις ανάγκη, θα πάρουν τους δρόμους για χάρη σου! Το Delivery Service είναι ταχύτατο και θα φέρει στα χέρια σου όσα επιλέξεις, είτε είσαι τύπος της Efood, είτε της Wolt, είτε του Box. Δεν θα τα χαλάσουμε!

Ο επισκέπτης, πέρα από τον πλήρως πρωτότυπο τρόπο αγορών, μπορεί να παρκάρει άνετα το όχημά του, να απολαύσει τον ποιοτικό καφέ ή το ρόφημα της επιλογής του, και να ευχαριστηθεί το ολόφρεσκο φαγητό του, σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία!

Το On Board, προσγειώθηκε λίγο πριν το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και προσφέρει απλόχερα, ευκολία και ποιότητα. Και τώρα, ξέρεις που να κάνεις την επόμενη βόλτα σου! 

Δες αναλυτικά το μενού μας ΕΔΩ και παράγγειλε τηλεφωνικά στο 2318814555.

 

On Board Stores

Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 68
Τηλέφωνο, 2318.814555

Ώρες λειτουργίας: 06:30 – 23:00 

Τα On Board Stores στο Facebook

Τα On Board Stores στο Instagram

onboardstores.gr

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό και στην υπηρεσία delivery από Δευτέρα έως Κυριακή, συμπεριλαμβανομένων εορτών και αργιών. H έκπτωση αφορά μόνο στην κατανάλωση καφέ και φαγητού. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%