Ο δημοφιλής Άγιος, βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη καβάλα στο γιγάντιο έλκηθρό του, και καθώς, στις μέρες μας, που το να παρκάρει ένα τόσο μπαμπάτσικο όχημα είναι αδύνατο, επέλεξε μια νέα και ωραία Drive Thru επιλογή. Τα On Board Stores!

Ο Άγιος Βασίλης λοιπόν, ο ίδιος, έστριψε τον Ρούντολφ στην Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, στο 68 της, και ακολουθώντας τη γνωστή πια διαδικασία, παρήγγειλε έναν ζεστό καφέ, για να συνέλθει από το κρύο της πτήσης στα 10.000 πόδια, ένα πεντανόστιμο On Board Burger για να καταπολεμήσει την πείνα του (είχε να φάει από το Βελιγράδι βλέπεις) κι ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης, με λευκή σοκολάτα για να τιμήσει την πόλη μας. Επίσης, πήρε, σχεδόν κρυφά, για να μην τον δουν παιδιά προφανώς, καπνό για την πίπα του!

Τα On Board, για να τιμήσουν τον Άγιο με τη σειρά τους, τον φωτογράφησαν σε μια αλανιάρικη πόζα του, και κάλυψαν όλη τους τη μία πλευρά με το ιστορικό γεγονός που συνέβη στην πόλη μας, για να το θυμούνται μικροί και μεγάλοι!

Ακολουθούν μηνύματα των On Board Stores για τις εορταστικές μέρες:

Τους ντιλιβεράδες μας, τους προστατεύουμε. Ό,τι παιχνίδια κι αν κάνει ο καιρός, τη λύση, τη βρήκαμε.
Χρειάζεσαι προϊόντα market; Τα καταστήματα γύρω σου έκλεισαν ή απαιτούν κουβάλημα; Κανένα πρόβλημα. Αρκεί να έχεις αρκετό χώρο στο πορτ-μπαγκάζ σου!
Για αρχή, θα θέλαμε να το κόψεις. Αλλά. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος, το 37% των Ελλήνων είναι καπνιστές. Κι εμείς έχουμε βαλθεί να τους ικανοποιήσουμε όλους!

Το On Board, εκτός δρόμου!

Τα On Board φτιάχτηκαν για τον δρόμο. Κι αν τα έχεις ανάγκη, θα πάρουν τους δρόμους για χάρη σου! Το Delivery Service είναι ταχύτατο και θα φέρει στα χέρια σου όσα επιλέξεις, είτε είσαι τύπος της Efood, είτε της Wolt, είτε του Box. Δεν θα τα χαλάσουμε!

Δες αναλυτικά το μενού μας ΕΔΩ και παράγγειλε τηλεφωνικά στο 2318814555.

 

On Board Stores

Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 68
Τηλέφωνο, 2318.814555

Ώρες λειτουργίας: 06:30 – 23:00 

Τα On Board Stores στο Facebook

Τα On Board Stores στο Instagram

onboardstores.gr