Οι απόκριες έφτασαν και δεχτήκαμε στο biscotto thessaloniki μια πρόσκληση από εκείνες που δεν μπορείς να αρνηθείς. Τα TGI Fridays™ μας καλούσαν για after work cocktails, λες και το ξέρανε ότι αυτό ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόμασταν μετά από μια δύσκολη μέρα στο γραφείο.

Φτάσαμε στο TGI Fridays™ της Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας, η Κατερίνα, η Σοφία, οι δύο Βαγγέληδες και ο Βασίλης με το σώμα κουρασμένο και το μυαλό να σκέφτεται μόνο τα γεμάτα ποτήρια που θα μας σερβίρονταν σε λίγη ώρα. Το καλό, όμως, τώρα ξεκινάει.

Drinking With The Stars: Αγαπημένοι Stars να τους πιεις στο ποτήρι!

Για την πιο φαντασμαγορική, κεφάτη περίοδο του χρόνου, οι πολυτάλαντοι Bartenders των TGI Fridays™ δημιούργησαν για εμάς τέσσερα αποκριάτικα, limited edition cocktails, που υπόσχονται να μεταφέρουν τη λάμψη του Hollywood στο ποτήρι μας, όπως μόνο αυτοί ξέρουν!

Έμπνευσή τους, οι αγαπημένοι τους stars. Τέσσερις έντονες και πληθωρικές προσωπικότητες, όπως εκείνες που θα βρείτε πίσω από τις μπάρες των Fridays και παίζουν τη διασκέδαση και το cocktailing στα δάχτυλα.

Κρατήσαμε στα χέρια μας τους επετειακούς καταλόγους Drinking With The Stars” και διαπιστώσαμε ότι οι άνθρωποι το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Εννοείται ότι θέλαμε να τα δοκιμάσουμε όλα και εννοείται ότι ταυτιστήκαμε αμέσως με τους πρωταγωνιστές της fiesta και επιλέξαμε τα cocktails που είχαν το όνομα του αγαπημένου μας Star.

Η ομάδα του biscotto επιλέγει

H Κατερίνα, ως rum fan διάλεξε Marilyn Monroe. H γυναίακα – σύμβολο, όπως στη μεγάλη οθόνη, έτσι κι εδώ πρωταγωνιστεί με Havana Club Añejo 3 Años διανθισμένο με βιολέτα και σπιτικό σιρόπι earl grey.

Ο Κώστας και ο Bασίλης επέλεξαν κάτι πιο badass: O Tom Hardy έφτασε μπροστά τους ανατρεπτικός και περιπετειώδης με Jack Daniel’s® και ginger.

Η Σοφία και ο Βαγγέλης δεχτηκαν την πρόκληση της Scarlet Johansson με την πολύπλευρη προσωπικότητά της να μαγεύει, με Beefeater και 3cents Gentleman’s soda.

Tέλος, ο άλλος ο Βαγγέλης τα ήπιε παρέα με τον Zach Galifianakis, που βγάζει σε όλους την γλώσσα με τη μεγαλοφυία, το χιούμορ και το greek-style cocktail του με Absolut, Skinos, Chambord και φρέσκο δυόσμο.

Φυσικά, δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στο λαχταριστό bar food που συνοδεύει τέλεια τα cocktails. Την επόμενη φορά που θα πάτε, ζητήστε fried mozzarella, mini fried burritos (σε πολλές επαναλήψεις!), οπωσδήποτε macho nachos και jalapeno cream brisket tacos. Για αρχή 😉

Η σειρά σου τώρα για Drinking With The Stars στα TGI Fridays™

Όλοι οι συνεργάτες έμειναν ενθουσιασμένοι από τα cocktails τους. Το καθένα με την προσωπικότητά του, αναδείκνυε τη λάμψη του Star που εκπροσωπούσε. Μπορείς κι εσύ να απολαύσεις και τα τέσσερα cocktails σε όλα τα TGI Fridays™ μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου και όλα δείχνουν ότι θα εγείρουν το υποκριτικό σου ταλέντο και θα σε κάνουν να μπεις στο πετσί του ρόλου που θα διαλέξεις.

Φέτος, τα Oscar θα σαρώσουν τα TGI Fridays™! Βρες γρήγορα το mood και έλα να παραγγείλεις εκείνο το cocktail που σε ιντριγκάρει. Μην ψάχνεις αφορμή. Κάθε μέρα στα TGI Fridays™ είναι γιορτή και… Παρασκευή!

Βρες τα TGI Fridays™ Στο FACEBOOK, στο INSTAGRAM, στο TWITTER

Video Music: Song title – Bensound.com

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ