Ένας χώρος αποκλειστικά για κρασί έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις προτάσεις και την εξυπηρέτησή του. Με καλαίσθητη διακόσμηση, που αναδεικνύει τον πρωταγωνιστή, που δεν είναι άλλος από το κρασί, σ’ ένα περιβάλλον χωρίς την ενόχληση του καπνίσματος και με μια πολύ ενημερωμένη ομάδα, εσείς δεν έχετε παρά να αφεθείτε στην οινική απόλαυση.

Η λίστα κρασιών περιλαμβάνει αποκλειστικά ελληνικές ετικέτες από μικρά οινοποιεία που αγαπούν, σέβονται και αναδεικνύουν τις νέες τάσεις το κρασί καθώς και τις δυναμικές ελληνικές ποικιλίες.

Η μεγαλύτερη, αναλυτικότερη και πληρέστερη by the Glass Wine List βρίσκεται πλέον εδώ και μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικές προτάσεις σε κάθε σας επίσκεψη.

Μέσα από μια δυναμική λίστα η οποία διαμορφώνεται και συμπληρώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, το Oinovate έχει έναν και μοναδικό σκοπό, να μπορέσει ο επισκέπτης να γευτεί όσες περισσότερες και διαφορετικές γεύσεις μπορεί.

Μάλιστα, θα τις συνοδεύσουμε με υπέροχα πλατώ αλλαντικών και τυριών τα οποία συνδυάζονται υπέροχα με το κρασί που θα επιλέξουμε αλλά και με τη μία και μοναδική μπίρα που έχει στον κατάλογο για εκείνον τον φίλο στην παρέα που δεν μπορεί μακριά της.

Στον υπέροχο, όπως είπαμε χώρο του, με γήινα χρώματα και διακόσμηση που θυμίζει κελάρι, το Oinovate φιλοξενεί τους φίλους του σε δύο επίπεδα. Στο ισόγειο συναντάμε το bar του, στο οποίο απολαμβάνουμε την μεγάλη λίστα του σε κρασιά ενώ στο ειδικά διαμορφωμένο πατάρι, ανά τακτά χρονικά διαστήματα φιλοξενούνται παραγωγοί από όλα τα μέρη της Ελλάδος.

Δίνει, μάλιστα, την ευκαιρία για prive γευστικές δοκιμές έως 15 ατόμων, έπειτα από συνεννόηση. Επίσης, είναι μια καλή ευκαιρία για να γιορτάσετε με στιλ τα γενέθλιά σας ή να πραγματοποιήσετε μια εταιρική εκδήλωση με ένα διαφορετικό ύφος ή να ολοκληρώσετε μία επαγγελματική συνάντηση με καλό κρασί.

Επίσης στο Oinovate μπορείτε να προμηθευτείτε κρασιά και σε τιμές λιανικής, από νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις έως και σπάνιες και δυσεύρετες ετικέτες και από παλαιότερες χρονιές. Γι’ αυτόν το λόγο βρίσκεται κοντά μας καθημερινά από τις 11:00 το πρωί έως και τη 01:00 το βράδυ. Μια πολύ καλή ευκαιρία για να προμηθευτούμε υπέροχα κρασιά στο σπίτι, είτε ως δώρο σε αγαπημένα μας πρόσωπα είτε ως ανανέωση της προσωπικής μας κάβας.

Restaurant 100 2019

Το Oinovate βρέθηκε ανάμεσα στα 10 καλύτερα wine bar της Ελλάδας στη διοργάνωση Restaurant 100 2019 μαζί με σπουδαία ονόματα, ανεβαίνοντας 2 θέσεις από την περσινή χρονιά. Δείτε όλα τα βραβευμένα εστιατόρια!

Ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στο Oinovate

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο αγαπημένο Oinovate θα βρίσκεται ένας πολύ ιδιαίτερος καλεσμένος. Η uma επισκέπτεται τον καλαίσθητο χώρο του, με τον Ανδρέα Κλαυδιανό να δημιουργεί ένα ιδιαίτερο μενού, εμπνευσμένο από τη μεσογειακή κουζίνα, πάντα προσθέτοντας τη δική του άποψη. Ο Konstantinos Atmatzidis θα συνοδέψει τη βραδιά, με επιλογές ιδιαίτερων ελληνικών ποικιλιών.

Το ταξίδι ξεκινάει αυστηρά στις 20:00 με ώρα προσέλευσης 19:30

Το κόστος του μενού είναι 60€ και για ευνόητους λόγους θα υπάρξουν αριθμημένες θέσεις.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2314013774

Πληροφορίες
Oinovate, Συγγρού 5
Σάββατο 11 Μαΐου
21:00

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Συγγρού 5 (περιοχή Βαλαωρίτου)

Τηλέφωνο
2314013774