Δεν είναι ένα συνηθισμένο wine-bar, είναι ένα σημείο με ξεχωριστό χαρακτήρα και εξηγούμε παρακάτω τους λόγους.

Το γνώριμο σημείο για κρασί, είδη καπνού και δώρων, με το που έκανε το επόμενο βήμα, αποφασίζοντας να σερβίρει κρασί και αποστάγματα και να τα συνοδεύσει με εξαιρετικής ποιότητας τυροκομικά και αλλαντικά, ήταν σίγουρο πως θα κέρδιζε τις εντυπώσεις και όχι άδικα. Εμείς ξεχωρίζουμε το «Οινοτόπι» γιατί απολαμβάνουμε μια μεγάλη ποικιλία κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα με τιμές που ξεκινούν από 3,00€ το ποτήρι (150ml) ενώ η τιμή φιάλης είναι 5€ ακριβότερη από την τιμή λιανικής του καταστήματος, ακόμη κι αν πρόκειται για παλαιωμένα κρασιά. Περνώντας στον κατάλογο για να συνοδεύσουμε το κρασί μας έχουμε δυνατότητα να επιλέξουμε από μεγάλη ποικιλία αλλαντικών και τυροκομικών, ελληνικών και ξένων, και να διαμορφώσουμε το πιάτο μας (χρεώνεται μάλιστα καθετί που επιλέγουμε ανάλογα με το βάρος του). Φυσικά μπορούμε να συμβουλευθούμε και τους υπεύθυνους του καταστήματος για τη σύνθεση που θα ταίριαζε στο κρασί που έχουμε επιλέξει.

Τότε θα έρθει στο τραπέζι μας ένα εντυπωσιακό και ως προς την παρουσίασή του πιάτο, στοιχείο που επίσης χαρακτηρίζει το «Οινοτόπι».

Ένα άλλο δυνατό σημείο του καταλόγου είναι και οι σαλάτες, τις οποίες προτείνουμε ανεπιφύλακτα για τους ιδιαίτερους συνδυασμούς υλικών και το εύγευστο τελικό αποτέλεσμα.

Εκτός από το κρασί έχετε επίσης πολλές επιλογές σε μπύρες ενώ τον κατάλογο συμπληρώνουν τα εξαιρετικά ελληνικά αποστάγματα με βάση το κρασί. Εμείς σταθήκαμε και στην μεγάλη ποικιλία σε αφρώδεις οίνους και στις πολύ καλές τιμές τους.

Και όστρακα…

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που δε θα το συναντήσετε αλλού στο κέντρο της πόλης είναι ότι στο «Οινοτόπι» σερβίρονται πλέον και όστρακα τα οποία τα επιλέγετε επί τόπου από ενυδρείο που βρίσκεται μέσα στο χώρο με την τήρηση των πλέον αυστηρών προδιαγραφών και σερβίρονται αμέσως ως μία λιχουδιά που θα συνοδεύσει το κρασί σας. Ιδανικός συνδυασμός με ποιοτικά λευκά ή ροζέ κρασιά αλλά και αφρώδη.

Μην ξεχνάτε ότι όλα τα προϊόντα του καταλόγου (κρασιά, αποστάγματα, αλλαντικά, τυροκομικά, προϊόντα deli) μπορείτε να τα αγοράσετε σε τιμές λιανικής για το σπίτι.

Αν έχετε διάθεσή αναζήτησης και θέλετε να δοκιμάσετε νέα κρασιά και γεύσεις το «Οινοτόπι» είναι ο επόμενος προορισμός σας.

Περιοχή
κέντρο

Διεύθυνση
Παύλου Μελά 28

3 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.