Τα τραγούδια τους χαρακτηρίζονται ως ένα μουσικό οδοιπορικό! Από τη Γαλλία του Μεσοπολέμου στη μυστηριώδη Αραβία, από τη σημερινή Νέα Υόρκη στην Αβάνα του ’30, από το εξωτικό Σεν Τροπέ ως την μυστικιστική Κίνα. Και πάντα καταφέρνουν με ένα μαγικό συνδυασμό από ρετρό και τζαζ μοτίβα με ροκ και ποπ ρυθμούς, να φλερτάρουν με τη διάθεση του κόσμου. Αυτοί είναι οι Pink Martini. Και επιστρέφουν στην Ελλάδα για να προ(σ)καλέσουν το αθηναϊκό κοινό σε μια νέα μουσική εμπειρία στο Θέατρο του Λυκαβηττού την Τετάρτη 11 Ιουλίου.
Οι Pink Martini είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της lounge – jazz σκηνής με φανατικό κοινό, που ανέδειξε το άλμπουμ «Sympatique» σε πλατινένιο και το «Hang on Little Tomato», σε χρυσό στη χώρα μας, Την Τετάρτη 11 Ιουλίου ανεβαίνουν στη σκηνή του Λυκαβηττού για μια ξεχωριστή συναυλία βασισμένη στις καλύτερες στιγμές της 18 χρονης –πλέον- μουσικής τους διαδρομής (μια συλλογή από κλασικά τραγούδια που περιλαμβάνεται στο πρόσφατη παραγωγή τους «Retrospective» που κυκλοφορεί από τη Sony Music).
 Η Ελλάδα αποτελεί αγαπημένο συναυλιακό προορισμό για τους Pink Martini καθώς μας επισκέπτονται από το 2001 με sold out εμφανίσεις αποδεικνύοντας έτσι πως είναι και ένα από τα αγαπημένα γκρουπ των Ελλήνων.

info
Pink Martini
Lead singer: Storm Large**
Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012 στις 21.30 
Θέατρο Λυκαβηττού

ΤΙΜH ΕΙΣΙΤΗΡΙOY: 25 ΕΥΡΩ
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
www.i-ticket.gr, www.ticket-services.gr
• PUBLIC
• ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 39 – ΣΤΟΑ ΠΕΣΜΑΖΟΓΛΟΥ