Ένα ακόμη workshop με θέμα τις τάσεις στο Marketing των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για το 2020 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Τα εργαλεία του μάρκετινγκ είναι οι μόνοι άξονες σε μια μικρομεσαία επιχείρηση που χρόνο με τον χρόνο αλλάζουν, τροποποιούνται και εξελίσσονται. Αυτό που δούλευε πέρσι, φέτος μπορεί να μην αποδίδει ή να χρειάζεται να προσαρμοστεί σε νέα δεδομένα για να έχει την ίδια απόδοση – ειδικά όταν το marketingbudgetείναι περιορισμένο. Οι εποχές αλλάζουν, οι τάσεις διαφοροποιούνται, τα θέλω και οι συνήθειες των πελάτων μετατοπίζονται βάσει της περιρρέουσας ατμόσφαιρας. Έτσι λοιπόν είναι χρέος του marketer ή του επιχειρηματία που ασχολείται με το μάρκετινγκ της επιχείρησής του να είναι ενημερωμένος και να παρακολουθεί τις εξελίξεις στις νέες τάσεις του μάρκετινγκ που θα του φέρουν πελάτες και θα τον βοηθήσουν να αυξήσει τις πωλήσεις του!

Στην ομιλία αυτή ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας θα παρουσιάσει τις νέες τάσεις στο εμπορικό μάρκετινγκ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για το 2020 με προσανατολισμό στην αύξηση του τζίρου τους. Συγκεκριμένα θα απαντηθούν ερωτήματα όπως:
• Ποιος ο ρόλος του offline μάρκετινγκ,σήμερα, στη συνολική στρατηγική αύξησης των πωλήσεων;
• Ποια εργαλεία του παραδοσιακού μάρκετινγκ θα είναι περισσότερο αποδοτικά τον καινούριο χρόνο;
• Ποιες τεχνικές μάρκετινγκ διατηρούν την ισχύ τους και ενισχύουν την πιστότητα του πελάτη;
• Τι αλλάζει στην onlineστρατηγική στρατολόγησης πελατών;
• Με ποια φρέσκια προσέγγιση θα πρέπει να χειριστούμε τα κοινωνικά δίκτυα για να δημιουργήσουμε ισχυρή σχέση με τους πελάτες μας;

Καθώς η ομιλία απευθύνεται σε επιχειρηματίες & ελεύθερους επαγγελματίες, στο τέλος της, ο σύμβουλος μάρκετινγκ θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού για την δική τους επιχείρηση.

Παρουσίαση: Θέμης Σαρανταένας/ Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Μικρών/Μεσαίων Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών

Ιnfo
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 27 Ιανουαρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Οι τάσεις στο Marketing των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για το 2020. Ας κάνουμε τις συστάσεις!: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ