Είναι ο καφές. Το ιερότερο πράγμα ενός σπιτόγατου. Κουλουριάζεσαι γύρω του, τον παίρνεις αγκαλιά, ζεσταίνεις τα χέρια σου με αυτόν, μυρίζεις το άρωμα του ξανά και ξανά, ρουφάς την κάθε γουλιά αργά, έτσι ώστε η απόλαυση να διαρκεί περισσότερο. Την εποχή αυτή, όσο οι μέρες σου κλείνουν τα παραθυρόφυλλα με το κρύο και τον αέρα που θερίζει έξω, η θαλπωρή που αναζητάς βρίσκεται μέσα σε ένα μαγικό φλιτζάνι. Το έχεις πάντα εκεί, δίπλα σου ό,τι και να κάνεις, όταν ψάχνεις κάτι για να σε παρηγορήσει ή όταν γυρεύεις  επιβράβευση. Είναι αυτό που θα γλυκάνει τη μέρα σου, θα ζεστάνει την διάθεση σου να χουχουλιάσεις κάτω από τα παπλώματα και τις κουβέρτες, θα σε κάνει να κλείσεις τα μάτια από ικανοποίηση όσο τον δοκιμάζεις και να παραδώσεις τον εαυτό σου λίγο πιο εύκολα στην κάθε στιγμή. Και οι στιγμές που μοιράζεσαι μέσα στο σπίτι, είναι οι πιο αληθινές. Με τους ανθρώπους σου, με τους φίλους, το αίσθημα ή την οικογένεια σου. Οι κουβέντες, οι ιστορίες που έχετε να πείτε, οι αγκαλιές, τα ζεστά από την ευτυχία βλέμματα, οι καυγάδες και τα πειράγματα. Και οι αληθινές στιγμές χρειάζονται έναν αληθινό καφέ. Ο NESCAFÉ® Capuccino γίνεται ο καφές για κάθε στιγμή της ημέρας σου. Κάθε είδος του, ένα άλλο κομμάτι της. Κάθε γουλιά μια άλλη εμπειρία.

Ανάμεσα στη στιγμή που ξυπνήσεις, και στη στιγμή που θα αρχίσεις να ετοιμάζεσαι για όλων των ειδών τις υποχρεώσεις, που θα ντυθείς για τη δουλειά, που θα κοιτάξεις το ρολόι αγχωμένος για όσα σε περιμένουν μέσα στη μέρα, υπάρχει ένα διάστημα που είναι δικό σου. Μόνο δικό σου. Είναι η στιγμή που δε μπορεί να σου πάρει κανένας, πριν μπεις στους ρυθμούς της καθημερινότητας και στον αυτόματο και ξέρεις ότι πρέπει να την κάνεις όσο πιο πολύτιμη γίνεται. Με ένα φλιτζάνι NESCAFÉ® Vanilla Latte μπορείς να κάνεις τη στιγμή αυτή να κρατήσει περισσότερο. Γιατί η απόλαυση θέλει διάρκεια.

Όταν περνάς τη μέρα σου στο σπίτι τότε η σιέστα είναι δεδομένη. Αφού κοιμηθείς γλυκά στον καναπέ μέχρι να σε ξυπνήσουν οι συζητήσεις των ανθρώπων σου ή η ξεχασμένη τηλεόραση που παίζει στον αυτόματο, σηκώνεσαι διερωτώμενος σε ποιο σύμπαν άνοιξες τα μάτια σου, κοιτάς έξω από το παράθυρο τον ουρανό που έχει σκοτεινιάσει και μετά το ρολόι, γεμάτος απορία. Για να επανέλθεις στον κόσμο χρειάζεσαι κάτι το μοναδικό, που θα σε βάλει γλυκά ρότα. Ένας NESCAFÉ® Mocha επάνω στο τραπέζι του σαλονιού σε επαναφέρει στο πιο απολαυστικό σύμπαν, αυτό του καλού καφέ.

Όταν μοιράζεσαι τα πάντα με έναν άνθρωπο τότε οι μικροί καυγάδες της καθημερινότητας είναι αναπόφευκτοι. Όσο τσακώνεστε για κάτι το απλό, όσο κρατάτε μούτρα σε χωριστά δωμάτια και σκέφτεστε ποιος θα κάνει το βήμα, όσο ψάχνετε αυτή την αφορμή που θα σας φέρει ξανά κοντά μέσα στη μέρα, τότε να είσαι σίγουρος ότι αρκεί μια γλυκιά κίνηση. Σαν καραμέλα. Ετοίμασε δυο φλιτζάνια NESCAFÉ® Caramel Latte, ακούμπησε τα επάνω σε ένα τραπέζι και κάνε εσύ το βήμα για να ξεχαστείτε. Πίσω από τους καυγάδες υπάρχει το νάζι. Και πίσω από το νάζι βρίσκεται κάτι το γλυκό. Είναι το συναίσθημα. Και με τον τέλειο καπουτσίνο θα το φέρετε μπροστά σας. Πριν το αφήσετε να σας γεμίσει ξανά, όσο κοιτιέστε χαμογελαστοί επάνω από το άρωμα του.

Όταν κλείνεις την πόρτα και μπαίνεις στο σπίτι σου, μπαίνεις σε έναν άλλο κόσμο. Τον δικό σου. Βγάζεις τον αυτόματο πιλότο και έρχεσαι ακόμη πιο κοντά στον εαυτό σου. Και αυτές τις μέρες τον γνωρίζεις ξανά. Μέσα από τους άλλους, μέσα από τις στιγμές σου, τις χαλαρές και τις απρόσμενες, αυτές που έχουν να κάνουν μόνο με σένα και αυτές που μοιράζεσαι με τους ανθρώπους σου. Όποιες και να είναι, ένα πράγμα μετράει. Να τις κάνεις μεγαλύτερες. Όσο τις απολαμβάνεις εκείνες κρατάνε περισσότερο. Και η διάρκεια είναι κρυμμένη μέσα στο άρωμα και στη γεύση του ιδανικού καφέ. Ο NESCAFÉ® Capuccino κάνει το χαμόγελο κομμάτι της καθημερινότητας σου. Η δικιά σου απόλαυση. Το δικό σου χαμόγελο.

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ