Είναι από τις πλέον ανερχόμενες μπάντες της Θεσσαλονίκης και έχουν ήδη καταγράψει επιτυχημένες διασκευές και συνεργασίες με πολύ γνωστούς καλλιτέχνες, όπως οι Nouvelle, Shantel,  Zeljko Joksimovic, Αντώνης Ρέμος, Χρήστος Δάντης, Πέγκυ Ζήνα.

Για δύο ημέρες, λοιπόν, μπορείτε να απολαύσετε τους Les Au Revoir στον ανοιχτό χώρο του The Prince Barsserie στο Mediterranean Cosmos χωρίς είσοδο στις 21:00 συνδυάζοντας το live με δοκιμές κρασιών του 7ου Summer Wine Festival. Αναμφισβήτητα δύο βραδιές με καλή μουσική, όπως θα διαπιστώσετε από τα video clips παρακάτω σε μία διαφορετική ταυτότητα.

Ο ήχος των Les Au Revoir μπορεί να χαρακτηριστεί ως η τελευταία κλεφτή ματιά μετά από έναν αποχαιρετισμό, μιας και έρχονται με ρετρό διάθεση, επιλέγοντας τραγούδια από το παρελθόν και ντύνοντας τα με lounge, bossa nova και Swing ρυθμούς. H πρώτη τους επίσημη κυκλοφορία ήταν τον Μάιο του 2014 με την διασκευή στο τραγούδι “Θα Ξανάρθεις”, όπου το remix του συμπεριλήφθηκε στη συλλογή Buddha-Bar XVII και γνώρισε επιτυχία σε πολλά μέρη του κόσμου. Τον Μάιο του 2017, μετά από πολλά επιτυχημένα single, μας παρουσίασαν το πρώτο τους ολοκληρωμένο album που έχει τίτλο Retro’ Clock”. Στα live τους αυτό που θα αντικρίσει ο ακροατής είναι οι άρτιες ερμηνείες και η έντονη σκηνική παρουσία.

Οι Les Au Revoir είναι:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα – programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

Info
The Prince Barsserie
Mediterranean Cosmos
T: 2310028559
Έναρξη: 21:00

Facebook page: https://www.facebook.com/LesAuRevoir/

Video Clips:

Les Au Revoir – Λαός και Κολωνάκι (Official Video Clip) 

Les Au Revoir – Ήρθες Αργά (Official Video Clip) 

Les Au Revoir Feat. Μανώλης ΚαραντίνηςΕσύ (Official Video Clip) 

από έως
Ζωντανή Μουσική Live