Ένα ακόμη Workshop με θέμα το Πώς να αποκαλύψεις την κρυφή δύναμη του αληθινού εαυτού σου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Πώς να αποκαλύψεις την κρυφή δύναμη του αληθινού εαυτού σου.
Ο Νίκος μοιράζεται τις εμπειρίες και τις γνώσεις του σχετικά με ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που συναντάμε στο δρόμο προς την ευτυχία… την Σκιά.
Μέσα από την μοναδική του προσέγγιση, θα φωτίσει τα σημεία του εαυτού μας, τα οποία αρνούμαστε να αναγνωρίσουμε, παρά το γεγονός ότι αυτά συνεχίζουν να κατευθύνουν τη ζωή μας. Κα αυτό γιατί μόνο όταν αποδεχτούμε απόλυτα τη σκιά μας μπορούμε να ανακαλύψουμε τα δώρα της πραγματικής μας φύσης.
Οι συμμετέχοντες θα κατακτήσουν μια ολοκληρωμένη εργαλειοθήκη που θα τους επιτρέψει να κατανοήσουν τη σημασία της Σκιάς.
Ο Νίκος με εμπειρία 20 ετών ως σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης σε επαγγελματίες, ζευγάρια, οικογένειες και νέους ανθρώπους, φωτίζει άπλετα τον δρόμο για τον άγνωστο εαυτό μας, απελευθερώνοντας μας από το παρελθόν και ωθώντας μας προς ένα ταξίδι ολοκλήρωσης.
Παύοντας να είμαστε εγκλωβισμένοι σε μια μισή ζωή, έχουμε την δυνατότητα να πραγματώσουμε τα όνειρα μας και να διεκδικήσουμε την ευτυχία που δικαιωματικά μας ανήκει.

Παρουσίαση:  Νίκος Σαπουντζής / Life and Executive Strategist

Ιnfo
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Οδικός χάρτης για την χώρα της Σκιάς: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.