Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων ΟΑΣΘ, Δημήτρη Τσερμενίδη, οι οδηγοί έχουν ενημερώσει εδώ και καιρό τη διοίκηση του ΟΑΣΘ και τον πρόεδρο και συγκεκριμένα με έγγραφα, για το ζήτημα των επιθέσεων, το οποίο θα συζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιο την ερχόμενη εβδομάδα.

«Η κατάσταση είναι απελπιστική, οι χούλιγκανς μπαίνουν στα λεωφορεία, σπάνε τις οροφές, βάζουν φωτιά με βεγγαλικά και προκαλούν ζημιές. Τα περιστατικά αυξήθηκαν τον τελευταίο καιρό και για αυτό πρέπει να προστατέψουμε τις ζωές των οδηγών – επιβατών, αλλά και την περιουσία του δημοσίου», εξήγησε στο TyposThes ο κ. Τσερμενίδης.

Η σκέψη των εργαζομένων είναι οι στάσεις εργασίας 2 ώρες πριν το ματς και δύο ώρες μετά, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, αλλά και ως μέτρο προφύλαξης από ενδεχόμενες επιθέσεις.

Μάλιστα, όπως μας αποκάλυψε ο πρόεδρος των εργαζομένων, πρόθεση της διοίκησης του ΟΑΣΘ είναι να συναντηθεί άμεσα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να υπάρξει συνεργασία στο συγκεκριμένο θέμα.

Την ίδια στιγμή, οι οδηγοί των λεωφορείων ΟΑΣΘ προειδοποιούν για ακόμη ένα επικίνδυνο «παιχνίδι» που βάζει σε κίνδυνο τις ζωές νέων, καταγγέλλοντας ότι νεαροί σκαρφαλώνουν στο πίσω μέρος των λεωφορείων, ενώ αυτά βρίσκονται σε κίνηση, στα Μετέωρα Θεσσαλονίκης.

Πηγή: www.typosthes.gr