Ξεκίνησε το 1954 δουλεύοντας στη Γλυφάδα της Αττικής, σε ταβέρνα συγγενών όπου έμαθε τα μυστικά επεξεργασίας του κρέατος. Εκεί έμαθε πως φτιάχνονται τα σουτζουκάκια, από μια γιαγιά πρόσφυγα του 1922. Το 1960 ήρθε στη Θεσσαλονίκη και το 1962 στην γενέτειρα του Περαία και δημιούργησε την πρώτη χασαποταβέρνα στην περιοχή. Το 2014 και παππούς πια, μαζί με τα παιδιά του που συνεχίζουν την παράδοση. Όλα τα κρέατα είναι ντόπια και ψήνονται την ώρα που τα παραγγέλνετε στα κάρβουνα. Επίσης όλες οι σαλάτες και τα συνοδευτικά είναι χειροποίητα. Η πρόταση μας είναι βέβαια τα χειροποίητα σουτζουκάκια από μοσχαρίσιο κιμά και η μοσχαρίσια μπριζόλα.

Ανοιχτά: Τρίτη- Κυριακή από τις 12:00
Δευτέρα Κλειστά

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 66, Περαία