Το θέμα της ταινίας και η παρουσία του σκηνοθέτη Χρήστου Δήμα ήταν το ερέθισμα για να συμμετέχει στο “Pocker Face” και είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.

Συνέντευξη στον Κώστα Γιάντσιο

Πως προέκυψε η συμμετοχή σας στην ταινία;
Βασικό ερέθισμα για να πάρω μέρος στη συγκεκριμένη ταινία ήταν πρώτα η παρουσία του Χρήστου Δήμα, ενός σκηνοθέτη που τον εκτιμώ ιδιαίτερα, και που έχει τεράστιες γνώσεις για το κινηματογράφο. Θεωρώ ότι είναι ένας σκηνοθέτης, o οποίος αδικείται που παραμένει στη χώρα, θα μπορούσε να δουλέψει όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στην Αμερική. Πιστέψτε με ότι το λέω με μεγάλη σοβαρότητα. Και μόνο που ο Χρήστος Δήμας αναλαμβάνει να σκηνοθετήσει μία ταινία, για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεύτερον με τράβηξε η θεματολογία του, που σχετίζεται με το πόκερ. Δεν έχει αγγιχτεί ποτέ στον ελληνικό κινηματογράφο η ιστορία του παιχνιδιού πόκερ.

Μέχρι τώρα έχετε αποδώσει τους ρόλους σας με ένα ιδιαίτερο στυλ. Στην ταινία αυτή, υπάρχει κάποια διαφορά;
Καταρχάς, έχει μία πάρα πολύ ωραία έκπληξη μακιγιάζ και μεταμόρφωσης του 1970 και του 2000. Δημιουργήσαμε ένα πολύ ωραίο κλίμα με χιούμορ και ήταν μία πολύ ωραία παρέα ο Καφετζόπουλος, εγώ, ο Πυρπασόπουλος και ο Μποσταντζόγλου. Εκτός βέβαια από την εξαιρετική παρουσία του Άλκη Κούρκουλου, που είναι καταξιωμένος, θέλω επίσης να σταθώ στην παρουσία της Εύης Σαουλίδου, η οποία από προσωπική άποψη δεν έχει παίξει στην τηλεόραση για να είναι γνωστή προς τα έξω αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε για τι ηθοποιό μιλάμε, στο θέατρο έχει φοβερές ερμηνείες και η παρουσία της και μόνο ακτινοβολεί κάτι, το οποίο βοηθά την ταινία να ξεφύγει από τη λογική μιας ελληνικής επαρχιώτικης ταινίας. Να τονίσω ακόμη ότι δεν κάναμε μία κωμωδία φάρσας αλλά μία κωμωδία κατάστασης.

Δείτε την παρουσίαση της ταινίας και το trailer εδώ.