Το Tommy Hilfiger group, το οποίο ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], αποκάλυψε τη συλλογή TommyXGigi για την Άνοιξη 2017 στο tommy.com στις 20 Ιανουάριου 2017. Η συλλογή είναι η δεύτερη capsule συλλογή η οποία σχεδιάστηκε από κοινού από τον Tommy Hilfiger και τη Gigi Hadid, την παγκόσμια πρέσβειρα της γυναικείας συλλογής του brand.

Για την Άνοιξη 2017, ο Tommy και η Gigi κάλεσαν τους καταναλωτές να λάβουν μέρος στη διαδικασία σχεδιασμού με την πρωτοβουλία «❤ to be Part». Από τις 21 έως τις 31 Οκτωβρίου 2016, οι καταναλωτές κλήθηκαν να ψηφίσουν το αγαπημένο τους στυλ μέσω των social media. Τα τέσσερα πιο δημοφιλή σχέδια – ένα bomber jacket, ένα hoodie, ένα polo μπλουζάκι and ένα τζιν παντελόνι- εμπλουτίστηκαν με patchwork badges με επιρροές από τους Naomi Davis (The Rockstar Diaries), Camille Charrière (Over the Rainbow) και Eleanor Calder (The Trend Pear) και συμπεριλαμβάνονται στο TOMMYNOW fashion show.

Η συλλογή TommyXGigi διαθέτει γυναικεία ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων ρολογιών και γυαλιών ηλίου. Το look γιορτάζει το μοναδικό μοντέρνο στυλ της Hadid, συνδυασμένο με την κληρονομιά του “classic American cool” του Hilfiger. Εμπνευσμένο από το «καλοκαίρι της αγάπης» (summer of love), η συλλογή TommyXGigi για την Άνοιξη 2017 εντάσσει ένα twist της Δυτικής Ακτής στις ρίζες της Ανατολικής Ακτής του brand. Κλείνοντας το μάτι στον χαλαρό τρόπο ζωής της παραλίας, η συλλογή γιορτάζει την Καλιφόρνια, με κονκάρδες και patches εμπνευσμένα από την ηλιόλουστη Πολιτεία. Ρίγες ράγκμπι, τζιν και χαλαρά look γιορτάσουν την ηρεμία και την ξέγνοιαστη ατμόσφαιρα της Καλιφόρνιας, ενώ τα χαρακτηριστικά χρώματα του Tommy Hilfiger, το κόκκινο, το λευκό και το μπλε συνυπάρχουν σε όλη τη συλλογή ως μια ωδή στην κληρονομιά της μάρκας.

 

Ο Tommy Hilfiger ανακοίνωσε τη Gigi Hadid ως παγκόσμια πρέσβειρα της γυναικείας συλλογής του brand τον Δεκέμβριο του 2015, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή του σχεδιαστή για επέκταση των δραστηριοτήτων του στο γυναικείο ρούχο σε όλο τον κόσμο. Η στρατηγική επικοινωνεί το νέο όραμα του Tommy Hilfiger για τα γυναικεία ενδύματα, ενισχύοντας τα διαπιστευτήρια της μάρκας ως ένα ηγετικό premium designer brand που προσφέρει παγκοσμίως κομψά κλασικά σχέδια με μια παιχνιδιάρικη πλευρά.

Οι fans μπορούν να ακολουθήσουν τις εξελίξεις γύρω από την TommyXGigi συλλογή, το TOMMYNOW runway show στο tommy.com και στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag #TommyXGigi και το @TommyHilfiger.

 

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από την 1η Μαρτίου 2017.