Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, στο πλαίσιο της υλοποίησης του στρατηγικού του πλάνου για τα επόμενα χρόνια, καινοτομεί ξανά αναβιώνοντας το Γαλατά της γειτονιάς στη σύγχρονη μορφή του. Ξεκινά την υπηρεσία διανομής όλων των προϊόντων του κατ’ οίκον,

Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας των πρώτων αυτόματων πωλητών γάλακτος στην Ελλάδα, ο ΘΕΣγάλα εγκαινιάζει, μια νέα υπηρεσία, τη διανομή κατ’ οίκον των προϊόντων του. Στόχος της νέας υπηρεσίας είναι η περαιτέρω διευκόλυνση των καταναλωτών και η κάλυψη γειτονιών που δεν υπάρχουν καταστήματα ΘΕΣγάλα.

Ποιες ώρες θα γίνεται η διανομή;

H υπηρεσία «Το θες σπίτι σου» λειτουργεί κάθε μέρα από τις 11.00 έως 13.00 το πρωί και από τις 18.00 – 10.00 το βράδυ. Η μεταφορά και διανομή των γαλακτοκομικών προϊόντων θα πραγματοποιείται σε ειδικές θήκες υπό συνθήκες ψύξης ενώ οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν και όλα τα προϊόντα των Συνεταιριστικών γωνιών. Οι παραγγελίες θα πραγματοποιούνται σε κεντρική τηλεφωνική γραμμή 18140 που λειτουργεί αποκλειστικά για τη νέα υπηρεσία όπως και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop του ΘΕΣγάλα, http://eshop.thesgala.gr/. Παράλληλα δημιουργήθηκαν δύο νέες συσκευασίες ενός λίτρου, του ίδιου φρέσκου γάλακτος που εμπιστεύτηκαν οι καταναλωτές στους Αυτόματους Πωλητές, (πλήρες και ελαφρύ). Συσκευασίες τις οποίες οι καταναλωτές μπορούν πλέον να παραλαμβάνουν στο σπίτι τους, μαζί και με τα υπόλοιπα συσκευασμένα προϊόντα από φρέσκο αγελαδινό γάλα του Συνεταιρισμού.

Νέες θέσεις εργασίας

Η νέα υπηρεσία του ΘΕΣγάλα, που αναβιώνει τον γαλατά της γειτονιάς, στην σύγχρονη εκδοχή του, θα δημιουργήσει, σταδιακά, 25 περίπου νέες θέσεις εργασίας σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη, που προστίθενται στο δυναμικό εργαζομένων του Συνεταιρισμού που πανελλαδικά έχει ξεπεράσει τους 200.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ