O Theodore επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη έπειτα από την πολύ επιτυχημένη συναυλία του με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης που παρουσιάστηκε τον Ιούνιο στο Θέατρο Κήπου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής. Αυτή τη φορά θα τον απολαύσουμε στις 25 Σεπτεμβρίου στο Block 33 Garden, μαζί με την τετραμελή μπάντα του, σε μία εντελώς διαφορετική παράσταση, πιο προσωπική, με ηλεκτρονική ατμόσφαιρα και γεμάτη από δυναμικούς μουσικούς πειραματισμούς

Ο Theodore θα ερμηνεύσει, ζωντανά, κομμάτια από τα δύο πρώτα προσωπικά του άλμπουμ – «It is but it’s not”, “Inner Dynamics”, με τα πιο αγαπημένα τραγούδια των δίσκων αυτών να πρωτοστατούν, ανάμεσά τους τα Towards?, Are we there yet, Floating, το τελευταίο σε νέα εκδοχή. Στο live αυτό θα ακούσουμε και μουσικά στιγμιότυπα από τη νέα του δουλειά η οποία θα μας αποκαλύπτεται σιγά-σιγά μέσα από θεματικά διαδοχικά singles τα οποία θα κυκλοφορούν σταδιακά μέσα στο 2021, για να καταλήξουν στην κυκλοφορία του τέταρτου ολοκληρωμένου album στις αρχές του 2022. Οι μουσικές θα συνοδεύονται από ένα light show που θα συμπληρώνει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι cinematic μελωδίες του Theodore.

Την ίδια βραδιά μοιράζεται τη σκηνή με τον Transparent Man, τον μουσικό που έχει τη βάση του στην πόλη. O Transparent Man είναι το solo project του Σταύρου Παπαδόπουλου που χαρακτηρίζεται από τον συνδυασμό ατμοσφαιρικών και ηλεκτρονικών ηχοτοπίων, κιθαριστικών μελωδιών και ευρηματικών ρυθμικών. O ίδιος βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση εκείνων των ήχων που θα τον βοηθήσουν να δημιουργήσει ένα μουσικό πλέγμα για να ντύσει και να αγκαλιάσει κάθε μορφής συναίσθημα. Αναμνήσεις, εμπειρίες πόνου, μοναξιάς, χαράς και συντροφικότητας, παράγουν ένα σύνολο μουσικών αντιθέσεων που αποτυπώνεται στην δουλειά του. Από τις αρχές του 2021 ανήκει στο δυναμικό του επιτυχημένου αυστριακού label Pueblo Vista, ενώ στο ίδιο διάστημα ανακοινώθηκε ως ένας από τους 3 υποψήφιους εγχώριους καλλιτέχνες για τα ευρωπαϊκά βραβεία HEMI MUSIC AWARDS 2021!

 

info
Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
Block 33 Garden
26ης Οκτωβριου 33
Ώρα προσέλευσης: 20.00 Ώρα Έναρξης: 21:00
Τηλέφωνο πληροφοριων: 6949950530
Προπωληση: Viva.gr https://bit.ly/3hE6gwc, Wind, τηλεφωνικα στο 11876

* Ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, προτρέπουμε τους θεατές να αγοράσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους και να προσέλθουν νωρίτερα στο χώρο.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και η απόσταση ασφαλείας ορίζεται στα 1,5 μέτρα.

Σημείωση: δεν απαιτείται self test, rapid test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού

 

Κερδίστε προσκλήσεις!
Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις!

Δήλωσε Συμμετοχή!
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου (Επίθετο, όνομα, τηλέφωνο, email) στην παρακάτω φόρμα μέχρι και την Παρασκευή 24/9 στις 15:00 και θα λάβεις μέρος στην κλήρωση των τυχερών που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση. Θα κληρωθούν 2 διπλές προσκλήσεις!

Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν κάτω από τη φόρμα συμμετοχής!

Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.