Ένα ακόμη biscotto workshop θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Μαΐου στο ten στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos με θέμα τον πλούτο της ελληνικής παράδοσης στη zero waste κουλτούρα.

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και συχνότερα τον όρο “sustainable living” στην αρθρογραφία. Μήπως όμως οι Έλληνες εφαρμόζαμε από παλιά έναν βιώσιμο τρόπο ζωής;
Ως βιώσιμος τρόπος ζωής ερμηνεύεται το πλήθος των “πράσινων” επιλογών που κάνει κάθε άτομο στην καθημερινότητα του ως καταναλωτής.
“Πράσινη” επιλογή είναι κάθε απόφαση που λαμβάνουμε και δεν εξαντλεί, παρα μόνο συντηρεί, τους φυσικούς πόρους του πλανήτη. Όλοι μας έχουμε εικόνες, είτε από παλιές ελληνικές ταινίες είτε από προσωπικά βιώματα, όπου ο παππούς ή η γιαγιά μας ζητούσαν να μην φλυαρούμε στο τηλέφωνο γιατί “γράφει ο τηλέγραφος”.
Ακόμη ζωντανή ανάμνηση αποτελεί η μαμά που μας μαλώνει για να κλείσουμε το φώς βγαίνοντας από ένα δωμάτιο.
Τέλος, άπειρες φέτες καρπουζιού κάθε καλοκαίρι προσφέρουν ένα μεγαλειώδες γεύμα στις κότες του γείτονα στο χωριό.
Σας ακούγονται οικεία όλα αυτά;
Σας περιμένουμε για να μοιραστούμε τις μνήμες μας !

Παρουσίαση: Σαρηγιαννίδου Eύα-Μαρία –Συν-ιδρύτρια  «BPEΣ ΦTEPA» AMKE,  Χημικός MSc Αειφορική διαχείριση προστατευόμενων περιοχών
Στέλλα Τσιαρβούλα- Creative/Cultural Manager, Υπ. Διδάκτωρ Πολιτισμικής Πολιτικής

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
ten (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 11 Μαΐου 2023
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
*Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Ο πλούτος της ελληνικής παράδοσης στη zero waste κουλτούρα: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.