Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης στο radio1d.gr, ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε πως: «Ξέρετε ότι το όνειρο μου επειδή ξεκίνησα από το δήμο Θεσσαλονίκης είναι να καταλήξω εκεί. Εδώ και δύο ημέρες, και το λέω πρώτη φορά δημόσια, έχω πάρει την απόφαση κάτω από κάποιες προϋποθέσεις που το επόμενο διάστημα θα λυθούνε, να διεκδικήσω τον δήμο Θεσσαλονίκης».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν σας το κρύβω ότι αυτό ξεκίνησε εδώ και έξι μήνες. Ήταν ένα ρυάκι, έγινε ποταμάκι, έγινε ποταμός, έγινε χείμαρρος και ιδιαίτερα σήμερα που βγήκα έτσι λίγο στην αγορά, όπου σταματούσα αυτό μου λέγανε. Και χαίρομαι γιατί δεν μπορούμε να αφήσουμε σε κάποιους τη Θεσσαλονίκη, να είναι ακόμη πιο παραμελημένη, εμείς δώσαμε εξετάσεις στη Νομαρχία και πετύχαμε με τεράστια έργα και δεν μπορεί να αφήσουμε κάποιους να κάνουν τη Θεσσαλονίκη μας Σκοπιανή. Η Μακεδονία δεν πωλείται, δεν νοικιάζεται, δεν την διαπραγματευόμαστε».

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας στο 06:40, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή «Εκλεκτικές Συγγένειες», με τον Ανδρέα Σταματόπουλο.

Πηγή: thestival.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ